Örülök, hogy tegyen javaslatot feleségül a lányt - Férfi Online Magazin

Örülök, hogy tegyen javaslatot feleségül a lányt - Férfi Online Magazin

A mi férfiak annyira féltek, hogy ha gondolkodik az esküvő, nem tud együtt, és a helyes dolgot. Majd mi segítünk egy kicsit erős felét az egész emberiség, és biztosítja néhány példát, hogy könnyebb választani, és meghatározza a módjára és helyére egy ilyen fontos eljárás a házassági ajánlatát.Itt úgy tűnik, minden srác a roham az érzékei, készen áll arra, hogy a legtöbb zseniális, hogy a legintimebb, hogy ő és órákig gondolkodtam, hogy milyen szép, hogy egy ajánlatot, hogy a lány, de amikor arra a tényre, hogy a cselekmény, a romantika, ha -Ez eltűnik, és minden vágy eltűnik.

módszer egyik

Szállj le az egyik térdét, és húzza a kezét a kedvesét egy eljegyzési gyűrűt egy gyönyörű dobozban. Kívánatos, hogy a légkör körül volt csak egy ilyen jellegű szereti. Hely nem játszhat szerepet, hogy ez egy gyalogút hall bevásárló központ, erdei bozót, városi lakást, vagy egy kupéban, a legfontosabb dolog, amit adsz az egészet csinálni.

A második módszer, amely ki van választva, talán gyakrabban, mint a rendezők saját filmeket.

Igen, ez a vacsora egy étteremben, és a gyűrű kell mutatnia egy pincér egy pohár pezsgőt. Ahhoz, hogy a hang a kedvenc dalok tegyen ajánlatot, amely egyedi, amelyre akkor hajlandó tölteni az egész élet, kéz a kézben.

A harmadik módszer szerelmeseinek a nyilvánosság figyelmét.

Kínálunk jegyet a színházba egy romantikus vígjáték, és a végén a játék felhívását a szeretett színpadon és tegyen ajánlatot minden közönség számára. Természetesen ez a lehetőség nem olcsó, és meg kell fizetni egy bizonyos összeget a rendszergazda intézmény a lehetőséget olyan romantikus és teljes nyilvánosságot be szándékaikról.

A negyedik módszer, amelyet már unalmassá vált, de kiválaszthatja meg amúgy is, ha sovány felé.

Ez a módszer a megnyilvánulása érzéseiket krétával a járdára. Írja meleg, felejthetetlen szavak, hogy a barátnője, majd hívja őt, és kérje, hogy menjen az erkélyre. Hívja zenészek és az dallamos kiáltás szavak a szeretet és a javaslatát.

Ha azt szeretnénk, hogy egy ajánlatot a tél, és a társa egy autó. Írhatsz egy mondatot a hó a szélvédőre.

Az ötödik módszer, hogyan lehet egy lány szép javaslat - hívás a rádióban.

Hívjon az állomás, és egy dalt a szeretett, akkor kérje meg a lány játszani a vezető és a végén, hogy egy ajánlatot. A támogatást a vezető, akkor könnyen megbirkózni a feladattal.

№6 módszer a legmerészebb.

A következő alkalommal a szülők későbbi feleségével, kérje a kezét a rokonok és barátok. Szóval csak mondani mindenkinek az esküvő a jövőben, és további erőfeszítéseket kell tenni ebből az alkalomból.A hetedik módszer azoknak, akik szeretik játékokat.

Játszani a barátaival a küldetést. A Can mindezt akció megszervezése a természetben, a népszerű és gyönyörű helyek az ő barátnője. Meggyőzte barátait, hogy az áhított díjat, ő talált rá. A nyeremény nem kerül szépen csomagolt doboz egy kártyát, amely meg van írva egy őszinte elismerését az érzések és a jegygyűrű.

Nem akar sokat bajlódni? Te már most egy csomó ajándékot a szeretett? Ezután javaslatot a reggeli kávé. Add pár szervezeti sor, hogy a szeretet, és minden rendben lesz.

A kilencedik módszer, hogyan kell nyerni a lány szíve egyszer és mindenkorra.

Foglaljon gyönyörű torta a „hozzám!”. Ezen túlmenően, kötelezze a kézi munka az ékszerész azonos felirattal. Ez az ajándék Buda mindig emlékeztetni erről a figyelemre méltó és mesés nap. Akkor is hozza a kiskutya kulonchiki a nyak és újra ugyanazt a feliratot. Ez lesz szép.

Készítsünk egy romantikus vacsorára. Érkezése előtt a félig főzzük a fürdőszoba hab és rózsaszirmokkal. És amikor azt csupa hab és elmerül a szerelem akkor tegye a vízbe vicces gumi kacsa a gyűrű a hátán.

Foglaljon luxus csokor rózsa az irodában, ahol nem a későbbi felesége. És a tetején egy speciális bud csatolt egy dobozban. Legyen minden örülnek vagy inkább irigylem a boldogságot.

A módszer a tizenegyedik szerelmeseinek izgalom.

Rendeljen emelés egy léggömb. Magasan az égen akkor kiabálni minden, amit felhalmozott a szívedben, és senki, de a kettő nem fogsz hallani. Ezen felül, akkor is veszélyeztetheti, hogy ugrás a léggömb a meghibásodás esetén. A pozitív válasz garantált.

Végezzük el a feliratot, hogy az oldalnak a házassági ajánlatát. Aztán persze, hogy lesz egy hosszú ideig, hogy lemondani a barátaidnak, mit adott a választ.

№13 módszer. Új ötlet.

Minden álom gyermekkora óta eljutni egy tündérmese. Ha azt szeretné, hogy az ő szeretett mesemondó, válassza a kedvenc mese és a cselekvés. A fődíjat - egy gyűrűt leteheti a karácsonyfa, álcázott, például dió (mint egy tündérmese „Anyák Hamupipőke”).

Örülök, hogy tegyen javaslatot feleségül a lányt - Férfi Online Magazin

Ha a társa egyszer azt mondta, hogy ő akart ugrani egy ejtőernyős, hogy készen áll javasolni az ötletet, férjhez megy. Ha repül együtt kézen fogva, és az érzés, a repülés, a szabadság kitölti a mell fele -, hogy rendben. És akkor ott van a meglepetés, azt hiszem, valaki maradni örömére.

elkészítettük a tizenötödik módszer több földi szépségek.

Ha a lány egy lelkes fashionista, és szenvedélye a gyűjtő cipő vagy táska, vesz neki, amit akart sokáig, és húzzatok gyűrűt.

Nem találta meg, amit keresett? Tehát továbbra is álom, hogy hogyan lehet egy lány szép házasság javaslatot.

Módszer № 16 az igazi romantikus.

Kínálunk, hogy nézze meg Angliában vagy Párizsban, és ott a szakadó esőben, séta a helyi parkok sokszínű gumicsizmát és esőkabátot lehet, hogy egy emlékezetes pillanat az életében a jövő házastársa. Dobd el a gyűrű egy pocsolyába, és hagyjuk, hogy maga rouse és elolvasta a feliratot: „Házasodjunk!”.

Jó lehetőség javaslatok lehet, hogy közben a többi tenger. A tengeri levegő, a holdfényben, a homokos strand, és már így is kedvező légkört hozzon létre, amely lehet csatolni a tűz és gitározni. Minden csak tökéletes a kijárat felé. Csinálni, és a legboldogabb.

№18 módszer. Javaslat a villamos kocsi.

Ha a szüleink, mielőtt megismerje, miért nem ajánlja ott csinálni? Készíts egy különleges városnéző villamos, díszítjük bársony, virágok, meghívja barátait, lovagolni vidám kedvenc sarkában a város és tegyen ajánlatot.

Ebben az esetben fontos, hogy nem emlékszik, ahol te, és hogyan csinálja. És ha közületek az őszinte érzelmek, a válasz mindig pozitív, és emlékezetes élet.

Szeressétek egymást, mert a szeretet, amit élünk!