Paradicsompalántákat otthon

Paradicsompalántákat otthon

Paradicsom jelentek meg Peruban, így azok jól tolerálható, és még száraz meleg klímát.

Paradicsom palántákat az otthoni - az állattartás körülményei

Ha úgy dönt, hogy megpróbálja növekedni őket, tartsa szem előtt, hogy ez a kultúra szereti: 1. Termékeny talaj, előnyösen semleges struktúrák.
 2. Hő, de rezisztensek a pillanatnyi mélyedések és a hőmérséklet.
 3. Kedvező fejlődés megköveteli nagy dózisú foszfor.

Általában, ha nem fogod alkalmazni oldott szerves trágya és savanyú talajt, akkor kap a tökéletes palántákat.

Ezen kívül az összes többi előnye az otthon olcsóbb vásárlás palántákat. Belőle a magas minőségű növények, és sikerül jobb. A nőnek egy tisztességes ültetési anyag, először meg kell vásárolni minőségű vetőmag.

style = "display: inline-block; szélesség: 336px; magasság: 280px"
data-ad-client = "ca-pub-2069602068691762"
data-ad-slot = "5527553933">

Szakértők javasoljuk, hogy válassza magok egy adott régióban. De a tapasztalatom azt mondhatom, hogy a magok vásárolt az északi régióban, az ország megmutatta magát nagyon jól ültetés délre.

Idővel, akkor kap a zöldségek magjai területen termesztett. De ez kell helyesen tette.

Amikor palánták ültetése paradicsom

Meg kell előre meghatározni, amikor a növény paradicsom palántákat. Durván, meg kell vetni a 60-65 nappal ültetés előtt a palántákat a helyszínen.

Paradicsompalántákat otthon

Magok kelnek vetés után 6-9 napon, néha 3-4 napig. Meg kell, hogy megfelelően meghatározza azokat a feltételeket, hogy a csírák nem pang az ablakpárkányon. Ez váltja ki a depresszió magas bokor.

Elnavigálhatunk konkrét dátumok:

Ha mozgatja a több növelte a palánták az üvegházban, a terményt végzett néhány héttel korábban.

Továbbá, a vetés ideje akkor nézd a vetőmagcsomag. Túl korai ültetés lesz szükség kiegészítő világítás.

Magjai paradicsom palántákat

Kiválasztása kirakodás időpontját, akkor meg a magokat. Ha a magok a webhelyén, akkor meg kell, hogy selejtezése. Ezt meg kell tenni annak érdekében, hogy kiválassza az egészséges magvakat.

Grains alacsonyabb a sók vízben, üres magok kialakulni. Ha úgy dönt, hogy fertőtlenítse magvak mangánoldat, tartsa szem előtt, hogy ily módon ők is sokkal égetni.

Továbbá, a gazdag oldat csak súlyosbítja a csírázást.

Egyes szakértők azt javasolják, a kálium-permanganát helyett fitosporin. Ha ezt figyelembe nyolc csepp per 500 ml vízben. Ez a gyógyszer segít elleni bakteriális betegségek, mint például.

Paradicsompalántákat otthon

Ha a magok vannak tárolva évekig, akkor kell, hogy a ázni. Egy pár nappal ültetés előtt a magokat helyezzük meleg vízzel, és ott tartják körülbelül 20 órán át. Aztán ki kell húzni, és pat szárazra papírtörlővel.

Úgy véljük, hogy a temperálás javítja a magok csírázását. Ebben az esetben a magok áztatás után helyezzük nedves kendővel, és hűtőszekrénybe helyezzük 20 órán át Ezt követően a magokat lehet ültetni közvetlenül.

Minőségi vásárolt vetőmag nem igényelnek speciális készítmény. Lehetnek röviden fel oldatban növekedési stimuláns, amely növeli csírázását palánták és növeli az ellenállásukat a különféle betegségek.

Hogyan növekszik palánták paradicsom otthon? Ma választ minden kérdésre.

Ha szeretné megtudni, hogyan növekszik az erős palántákat, meg kell, hogy megismerjék a bonyolult talajelőkészítés ültetés és a funkciók az ellátást a palántákat.

Mielőtt elkezdené telepítési paradicsom, vegye figyelembe a következőket:

 1. Hozamok negatív hatása az alacsony minőségű szellőzést és futó növények.
 2. Ha a hőmérséklet értéke több mint 35 fok, lehetetlen beporzás.
 3. Negatívan jelenik meg a palántákat túlzott talajnedvesség, ásványi kiegészítők jelentős dózis és egyenetlen öntözés.

Ne használja a palántákat üvegházban a mérete kicsi, alacsony üvegházak hozzájárulnak a gyenge növekedés és termés.Föld csemeték: hogyan lehet a legjobban csinálni

Vetőmagok a legjobb módja a talaj mix készült saját kezűleg. Akkor keverjük össze a homok, tőzeg és hamu. Csak tartsd észben, hogy a hamut előnyösen adunk, ha a talaj savas.

Másik lehetőség, hogy lehet kapni kész talaj és keverjük össze egy darab földet saját honlapján. Földjüket, hogy nagyobb arányban.

Paradicsompalántákat otthon

Szükség van egy jobb alkalmazkodás a kultúra, így a palánták nem az átültetési sokk. Ahhoz, hogy előkészítse a talajt alapján tőzeg hozzájárul a jobb magcsírázást, mert puhább.

Az első etetés lehet tenni a szakaszában talajelőkészítés. A talaj keveréket tegye kálium-szulfát vagy szuperfoszfát.

Amikor eldönti, hogy mi a legjobb, hogy növekszik paradicsom palántákat kell választani a kis méret a hajót. Ezeket ki kell tölteni a talaj összetételét.

Top talaj enyhén tömör, és a magok terjedését lépésekben 1 * 1 cm. Ezután kell őket enyhén megszórjuk a földre, és több ram. Kapacitás, fedjük le műanyag vagy üveg lapot, és vigye meleg helyre.

Amikor a vetőmagvak, a talaj nedvességtartalma, jobb kihasználása pulvelizatora. Cél mangán enyhén rózsaszínű oldat és nedvesítsük meg a talajt, mielőtt a magok kerülnek bele és utána.

A hőmérséklet 26-32 fok hajtások kialakult néhány napon belül. Ha a hőmérséklet 20 fok, a hajtások jelennek meg tíz napon belül.

Hogyan kell csinálni a locsolás?

 • Öntözés végzik nem gyakran. Víz kell védeni.
 • Rendszeresen öntöztük azzal a kiegészítéssel, ásványi összetevők, amely áll a foszfor. Annak érdekében, hogy azonosítani, hogy elég nedvességet, meg kell piszkálni az ujját az egész, ezen kívül az érfal.
 • Ha az ujja hegyét a nedves, akkor nincs szükség locsolásra, hogy végre egy pár napig. Ha száraz, akkor van egy hiányzó nedvességet. Ebben az esetben meg kell, hogy a víz a növények azonnal. Kitart az ujját a föld csomók jelzi a normál páratartalom mellett.

Mi a takarmány palánták

A formáció a látható csírázás, mozgassa a tartályt Lit és egy kicsit hűvös helyen. Nem kellene, hogy a legtöbb üveg, ahol a növény nem képes felvenni ételt. Amikor a foszfor éhezés az alsó oldalán a lap jelenik meg lila.

Egy héttel később, a hőmérsékletet növelni kell egy pár fokkal.

Amint nyilvánvaló sziklevél paradicsomlevelekből palánták, magoncok kell etetni. Használhatja a gyenge megoldás a NPK.

Két héttel a pick, meg kell, hogy egy öltöző. Kálium-nitrát használatával vagy karbamid-oldattal. Két héttel később kivégezték öntettel nitrophosphate.

Hogyan kell etetni a palánták kérni az alábbi ajánlásokat:

 1. Ha a levelek túl könnyű, ez azt jelzi, nitrogén hiány. Ebben a megközelítésben a karbamid oldatot.
 2. Ha a levelek göndör fel egy csőbe, majd azt sugallja hiánya kálium. Ebben az esetben, alkalmas a kálium-nitrát.
 3. Márvány színeződés a leveleken történik, amikor a magnézium-hiány. E helyzet orvoslása érdekében, hogy a magnézium-nitrát.

Műtrágya jobb, hogy reggel a nedves talajt. Az elkészített oldat nem esik a levelek.

Swordplay palánták paradicsom: van rá szükség?

Sok törekvő mezőgazdászok érdekelt a kérdés: Van-e lehetőség, hogy növekszik a palánták nélkül csákány. Általában akkor, hogy egy nagyon jó palánta megfelelő ellátást.

Paradicsompalántákat otthon

De ha van idő, akkor a legjobb csinálni. Mivel ez a folyamat hozzájárul a jobb fejlődését a gyökérzet, és azt is lehetővé teszi, hogy távolítsa el a gyenge hajtásokat.

Válogatás jobban teljesítenek, a tizedik napon csírázás után. Két nappal a kiültetés előtt a palántákat öntözni kell.

Baktériumok kaphat segítségével egy teáskanál. A növény felfelé mozgatjuk az előkészített tartályba sziklevél levelek. Ezután a talajt tömöríteni és itatni.

Betegségei paradicsom palántákat

Ahhoz, hogy egészséges palántákat, meg kell tudni, amelyből betegségek védeni kell növény. Paradicsom nagyobb valószínűséggel szenvednek az ilyen típusú megbetegedések:

Paradicsompalántákat otthon

 1. Sötétedő alján a csemete és ősszel jelzi a megjelenése csaló. Ez gomba eredetű betegség, amely akkor jelentkezik, amikor egy erős nedvesítő a talaj. Érintett hajtásokat el kell távolítani, és a földre meghintjük hamu.
 2. Az előfordulása fekete foltok jelzi Phytophthora. Ez egy gomba, amely él a talajban. Megelőzése a talaj ültetés előtt műtrágyát lehet önteni a réz hozzáadása. A jelentős fertőzés, a fertőzött leveleket eltávolítottuk, és a maradék összetétele permetezzük 1% kalcium-kloridot.
 3. Penész levelek alapján lehet azonosítani a sárga jelzést a leveleken. Ha a betegség még csak most kezdődött, meg kell állítani az öntözést, a talaj és megszórjuk hamu.
 4. Fehér és szürke penész jelenik rothadt foltok zöldséget. Leggyakrabban a növénynek, hogy teljesen ásni, és dobja.

Paradicsompalántákat otthon

Paradicsompalántákat otthon

Mindig emlékezni körülbelül kártevők paradicsom. Különösen veszélyes a molytetű. Ellene csak segít vegyi készítményekben. Alkalmazásuk után nem tudják betakarítani 20 napon belül.

Ha ültetés paradicsom palántákat a földbe

Tippek kezdő kertész

Ha nincs egy üvegház, akkor ne vesd el a magot túl korán, mint perestoit palánták az ablakpárkányon, ami nem jó a növényeknek.

Szeretnék megosztani veletek néhány hasznos tipp:

 1. Ha nincs megtermékenyítés történik, akkor az oka lehet a magas páratartalom mellett.
 2. Ovary leesik, amikor egy nagy mennyiségű trágya vagy nitrogén.
 3. Ha a petefészkeket lassan fejlődik, ez lehet az oka a fény hiánya és a hosszú hideg légtömeg.
 4. Ha ültetés az üvegházban, meg kell nyitni, hogy reggel nyolc, mert ebben az időben, a hőmérséklet-különbség, és üvegházban az utcán minimális. A növény reagál rosszul a gyors hőmérsékletváltozás, hogy esetén megáll a fejlődés.