próba kép

Ma fogunk beszélni egy nagyon fontos téma - szükség van próba esküvői haj és smink? Nézzük foglalkozni! Ebben a cikkben megpróbálom bemutatni az előnyeit és hátrányait, valamint a főbb pontokat, amelyeket meg kell venni. Természetesen ez csak az én véleményem, amit én minden esetben, ha nem írnak elő. Azt is tudja, hogy megértsük, hogyan dolgozom menyasszony.Tudom, hogy sok stylist nem költenek próba esküvői kép, mert ez egyszerűen nem kifizetődő finanszírozáshoz. A költségekről időt és anyagi gyakran ugyanaz, mint a teljes esküvői képet. Különösen a nyári szezonban nehéz lehet, hogy félre időben, hogy megfeleljen a menyasszony. Azonban, ha a mester célja a szakmai és minőségi teljesítmény a munka, a próba ő lesz biztos, hogy ajánlani.

Fedezze fel és barátságos érintkezés

Jellemzően, mielőtt a próba, én végezzen előzetes találkozót a menyasszony, amelyen ismerjük. Ez a találkozó - Ingyenes konzultáció a menyasszony, ahol láthatjuk a tárca, kérje fontos kérdések foglalkoztatják őt, megtudja, a szolgáltatás költségeit, és foglalja napján az esküvő. Továbbá, ha nem töltünk próba esküvői kép, ez az a találkozó lehetősége van arra, hogy megvitassák az árnyalatok esküvői frizurák és smink. Ebben az esetben javasoljuk, hogy a menyasszony, hogy a saját kedvenc fotóit képeket. Barátságos érintkezés jön magától. Ez elég beszélni egy pár órát egy fontos téma számunkra - esküvői kép a menyasszony. A fő feladat számomra - ez a nyugalmat a menyasszony.

Eredmény kép Próba

A próba, esküvői kép a menyasszony a lehetőséget, hogy többet tudjon meg a megfelelő frizura, smink, mert nem mindig tetszett a kép smink vagy frizura alkalmas lehet a menyasszony - nem a színe a haja és a szeme, az arc morfológia, hossza, sűrűsége haj, a szem alakját és stb Ezért, annak érdekében, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket az esküvő napján, akkor választhat több lehetőség próba és nézd meg magad 2-3 különböző változatai esküvői képeket. Ebben az esetben, kezdek a pályázati és megható módon, és a végén feltűnő, kifejező. Próba kép takarít meg a szükségtelen zavarok az esküvő napján. Ne feledje, hogy az izgalom továbbítják a mester, ő is ideges lesz, és ennek eredményeként lehet kapni nem elég, amit akart eredetileg. Fürdőzés után egy próbán, akkor már tudja, melyik frizura és smink lesz az esküvő napján, és a mester képes lesz gyorsan és pontosan hozzon létre egy kép a menyasszony már kipróbált. Továbbá, ha kiad egy próbán nem egy mester, akkor képes lesz arra, hogy vegye ki, és tetszett stylist.Kezdjük az a tény, hogy minden ember más és más. Mindannyiunknak van egy más színű haj, a szem, a bőr, a különböző hajszerkezet, lehetséges allergiás reakciók, stb Nem tudom megmondani, előzetesen hogyan viselkedik, ha göndör a hajad, a hajformázó termékek. Hirtelen úgy lehet allergia bármely összetevőjére kozmetikumok. Bár rajta, és azt írja, hogy ő egy profi és hipoallergén, akkor jobb, hogy megvédje magát a végzetes következményei előtt a legfontosabb nap az életedben. Csak munka után a haj, a bőr, azt lehet mondani, hogy pontosan mennyi ideig tart, hogy kész a reggeli az esküvő napján (általában 2-3 óra). A menyasszony nem mindig tartja szükségesnek megemlíteni néhány jellemzőjét, mint például a nagyon száraz bőr és a göndör haj. Emiatt több időt töltök a díjakat a vártnál eredetileg. Ugyanakkor megpróbálom feküdt az idő mindig 20-30 percig. Ez soha nem elég az esküvő napján, különösen, ha a menyasszony fog házát, és mindig valahol sietni =)

Általában a végén a próba, Meglazítom haj, és akkor marad szép stílus. Smink lesz képes, hogy ellenőrizze a rezisztencia. Előfordul, hogy a menyasszony tervet össze az üzletet a szórakozással, és próba utáni menni egy étterem, klub, vagy egy fotózásra. Ügyeljen arra, hogy jelenjen meg ez a vágy, és én nagy örömmel, hogy átalakítja a képet egy esküvő este!

Próba a kép egy kényelmes helyen

Inkább végezzen egy próbán otthon. A legtöbb, annak érdekében, hogy ne kelljen húz körül egy csomó kozmetikumok és ploek a város másik végén. Élek egy hozzáférhető helyen minden irányból, ami kényelmes nekem és a menyasszony. Bizonyos esetekben tudok jönni a ház a menyasszony, de előre egyeztetett. Igyekszem a kényelem és a minőség a munkájukat.

A próba és a pre-pay egy esküvő képet. Néha szükség van, hogy pszichológiailag - tette előlegfizetési, akkor én lefoglalt egy varázsló, és sehol sem akkor nem megy sehova. Ez úgy történik, hogy nyugodt az ügyfél és a mester. =)

A próbák alatt, nézte a feltétele a haj és a bőr, tudok adni a menyasszony néhány ajánlást öngondoskodás előtti esküvői időszakban. Is meghatározza, működési feltételek, így a menyasszony az ajánlásokat a szervezet a munkahelyen rám. Munkámat hatékonyan és szakszerűen, de mivel én is egy emberi lény is, hogy néhány pontot kell figyelembe venni. Például, a jó megvilágítás, egy kényelmes szék és egy asztal, aljzat, váratlan stresszhelyzetek egy halom részeg rokonok, stb

Hátrányok itt egy kicsit. Először is, ez időigényes. A menyasszony kell osztania egy szabad délután. Másodszor, a kép egy esküvő költségeit is emelkedhet 30% minimum. Ez talán a legfontosabb hátránya, hogy előfordulhat, hogy az tükrözze a szükségességét próba esküvői képet. Előnye még =)

Előnyök próba esküvői kép:

  • Ismersz, hogy én vagyok valós személy;
  • akkor tartsa titokban esküvőt képet, mert A legtöbb menyasszony nem felelnek meg a hagyomány a vőlegény mutatja az esküvői ruha és a kép;
  • a lehetőséget, hogy próbálja meg egy pár képet;
  • gyakorlatilag korlátozott ideig próba (jellemzően 3-4 óra);
  • csendes környezetben.

Kívánom, hogy az esküvő napján minden ment pontosan úgy, ahogy tervezte, és úgy érzi, a legszebb és boldog, nem csak az esküvő napján, de mindig! A fő motívuma a munkám -, hogy hangsúlyozzák a szépség és nőiesség menyasszony, így neki egy. Neked adom a jó szerencse, hogy szép, hogy egy boldogság!