Sok éven át egy rab az alkohol

Sok éven át egy rab az alkohol
Küzdöttem alkoholizmus hosszú 10 éves, és csak nemrég rájött, hogy a betegség már korábban megkezdődött, amikor én még csak 15 éves volt. Még akkor is, testem reagált furcsa az alkohol - ellentétben az ismerős mindig igyon sok más, és nem szabályozható a hangerő. Volt egy olyan érzésem, hogy az alkohol teljesen elsőbbséget élveztek a személyiségem kezdett diktálni a feltételeket, töltő minden én belsejét.Ahogy néztem a alkohollal való visszaélés problémája?

Abban a pillanatban, amikor az első csepp alkoholt esett a testem, teljesen megváltozott a felfogás a valóságban ez lett elég kár pénz, az egészség, a félelem eltűnt. A legbosszantóbb dolog, ami eltűnt kritikusság magatartás, amelyre reggel volt elviselhetetlen szégyen. Csak az számított, hogy én - egy italt élvezhet megszűnt. Míg mások nyugodtan megáll ivás után egy-két pohár, én mohón ittam üveg után üveg.

Megpróbáltam minden ismert kódolni, szegés, tartott konzultáció pszichoanalitikus - nincs semmi, hogy hatékony eredményeket. Gets dobott csak a legfeljebb 3 hónapon belül, de aztán megint elvitték a régi. Végül, én kétségbeesetten keres útját a szabadság.

Miért nehéz visszautasítani alkoholmentes italok?

Sok éven át egy rab az alkohol

Eltartott személy nehéz abbahagyni az ivást, mert az alkohol társul öröm, és az agysejtek ellazítására használják, és így soha nem fog elfelejteni róla. Azt mondhatjuk, hogy az előállított reflex. Ha alkoholista sokáig nem ivott alkoholt, van egy érzés, szorongás, rossz közérzet, ingerlékenység.

Miután a mértéktelen ivás vagy más, megszabadult a vágy az alkohol, a férfi mélyen megbánja, van egy nagy bűntudat és a tehetetlenség. Mint sok szenvedélybetegek, én is sajnálom, minden alkalommal, és megesküdött, hogy ő feladja ivást a jó, és felé az alkohol nem is nézni. De ezek a szavak állapotban másnaposság, mint általában, teljesen üres. Ezeket nem kell kezelni komolyan.

Ez történt egy darabig, és én meggondolta magát, kifogásokat, így egy kis pia. De nem tudtam inni egy kicsit, én mindig egy kicsit. És így is történt egy kört. Az eredmény: a kép hasonló a kígyó harapó saját farkát: depresszió - ivás - depresszió - az ivást.

Az alkoholizmus szinte mindig kíséri a krónikus depresszió. Minden kérdés az, hogy hatása alatt a rendszeres alkoholfogyasztás elpusztult törékeny idegi kapcsolatokat az agyban, ami miatt csökken a szerotonin szállítás. Ez ahhoz vezet, hogy csökken a hangulat, apátia, és örökké depressziós.

Mit gondolnak az emberek az alkoholizmus szakemberek?

Sok gyógyszeres kezelés szakértők azt mondják, hogy az alkoholos abbahagyni az ivást, hacsak hivatkozik függő, majd úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét. Ez tényleg igaz, mert gyógyítani, fel kell ismernünk a betegség. Ha valaki arra kényszerül, hogy a kezelés minden függőség, az alkoholizmus vagy a dohányzás. nem lesz értelme, akkor nagyon fontos, hogy őszintén meg akarnak szabadulni a függőségtől.Sok éven át egy rab az alkohol

Sok éven át az orvosok találtak egy csomó módon kezelni:

  • Akkor a tanfolyamon részt venni a Névtelen Alkoholisták.
  • Végezzünk kódolás.
  • Tedd varrás a drága.
  • Alávetni hipnózis ülés.
  • Látogassa meg a pszichoanalitikus.
  • Próbálja gyógyszert: antidepresszánsok, nyugtatók.
  • Egy kis segítség templom, istentisztelet és az ima.

Elegem gyenge eredmények után kódolás, burkolatok és a hipnózis ülés. Több éve megpróbáltam minden létező kezelésekkel. Persze, egy ideig az volt a hatása, hogy sokkal alapuló félelem, nem a vágy, hogy ne igyon. A legtöbb szoba segítségével, de a fő probléma, ami a feje maradt meg. Néhány évvel később ismét csökkent.

Született, megkérdeztem az orvost, hogy előírja nekem egy erős antidepresszáns, hogy elkerülje a depresszió. Őszintén szólva, ők segítettek jobb, mint a fenti módszerek, köszönhetően annak hatásmechanizmusa. Visszatértek szervezetem hiányzik a szerotonin, és én mindig jó hangulatban.

Tablettákat kiemeljük alkohol iránti vágy, a fokozott hatékonyság, hogy állítsa be az alvás. Éltem a mért, nyugodt életet, érezte benne a rózsaszín buborék. De néhány hónap után elegem van ennek a nyugodt élet, megint akart üdülési forgalom, a bátorság. Megszoktam, hogy egy egészen más élet és vágyott rá. És egy ponton, egyszer rohantam a boltba egy italra. Utána rájöttem, hogy az antidepresszánsok nem csak a hulladék pénzem, hanem időben.

Hogyan lehet megszabadulni a vágy, hogy inni?

Ha véglegesen megszabadulni a késztetés, hogy az alkohol fontos, hogy a másik oldalon - a képzeletbeli élvezet. Például egy gyerek, én tényleg nem értem, az emberek inni. Távolról, a folyamat maga undorító, és nem tűnik természetes. Nem értem, hogy ez miért van szükség, mert az élet és így teljes az egyszerű öröm -, hogy valami újat tanulni, fejleszteni, hogy játsszon.

Sok éven át egy rab az alkohol

Drink - ez a legegyszerűbb, de ugyanakkor, középszerű megszerzésének módja öröm. A gyönyör minden illegális, mint tudja, meg kell fizetni. És a fizető személynek depresszió, önostorozás, a munkahely elvesztése és a család. Emellett nagyon gyakran végződik öngyilkosság.

Még a 20 éves kezdtem súlyos egészségügyi probléma, ha diagnosztizált krónikus cholangitis esetben a szívroham és a bénulás a kezét. De nem állt meg az összes, éppen ellenkezőleg, azt találta, rendkívül fontos, hogy elfojtja a mentális és a fizikai fájdalom. Alkohol segített elfelejteni, még egy ideig, felejtsd el a problémákat.

Ahhoz, hogy ne igyon, egyszer és mindenkorra, szükségünk van egy teljes fordulatot a tudat. Ezt a döntést kell hozni őszinte örömmel, azzal a feltétellel, hogy nem volt enyhülést alkohol rabszolgaság. Sokat gondolkoztam róla elkényeztetett az élet, attól függően, hogy a fájlt, és arra a következtetésre jutott, hogy csak megengedhetem magamnak, hogy segítsen húzza ki magát a ingoványba alkoholt. Tisztán elképzeltem néhány év fog meghalni cirrhosis a szemét egy ijedt gyermek, vagy a saját vérében.

Mélyen meg vagyok győződve arról, hogy ha eljut a kiváltó okok az alkoholizmus és megérteni őket tisztán, akkor hegyeket mozgat. Meg kell helyreállítani képes élvezni az életet anélkül, dopping.

Csináld gyorsan sikerül, ez időt vesz igénybe, hogy beleszeret, hogy az egészséges, józan, és be magukat gyógyult alkoholfüggőség. Ha minden a szívem hinni benne, és figyelni, hogy a személyes növekedés. lehet elérni ezt a célt.

Szörnyű betegség, sok jó ember leütött. De véleményem szerint, a „propashih” nincs vágy egyszerűen nincs belső mag, felismerve az értéke a saját életüket. De azok az emberek, akiknek az értékrend megtörik, van egy másik célja és alkohol nélkül a motiváció, van egy igazi esélyt, hogy újra beleszeret az élet és megszabadulni a „kígyó”