Sorozat Efrosinya Taozhnaya szeretik nézni ingyen online (Season 3, 239 sorozat)

Yefrosinya sorozat 3: A tajga Love online

A sorozatról: „Yefrosinya. Tajga szerelem „- a harmadik évad a kedvenc a közönség történeteket egy lány, aki nőtt fel a tajga és a 22 éves élete szinte soha nem találkoztak más emberek. Euphrosyne élet drámaian megváltozott - ez egy nagy város, amely kezdetben vonzza a szépség és újdonság. De a vonzó homlokzat stressz, problémák és más bajok. Yefrosinya beleesik egy internetes pletyka és intrika az ellenség, és megtudja, hogy a városi élet nem olyan egyszerű. Azonban ez megnyitja a lány az igazi érték az igaz szerelem.

Vélemények a show látogatók Yefrosinya: Taiga szerelem:

Írja meg saját véleményét!

Hogyan támogassák a helyszínen, valamint a megjelenés és a fordítást az új sorozat?

Minden ilyen lépés lesz felbecsülhetetlen értékű segítséget a fejlesztési projekt.





Talán te is érdekel a sorozat:

„Felébredek együtt?” - a dráma a örömünk és bánatunk modern harmincas, akinek a fiatalok tartották lendületes a kilencvenes években. Divatos aztán a törekvést, karrier, cinizmus, de nem szeretem. A fő heroint a sorozat - három fiatal nő él a környéken egy nagy város. Lena crook megpróbálja kihúzni az apja börtönben, ami ragyog a hiba börtönbüntetését. Julia omladozó házasság, fáj.







A sorozat „One Night of Love” fogja át a nézőt a korszak uralkodásának Nicholas I. A főszereplő - 18 éves Sasha Zabelin, egy lány a elszegényedett nemesi család, aki együtt apja költözött egy vidéki birtok Budapesten azonnal válik az epicentruma a tőke az örvény az események és intrikák. Sasha találkozott Mihailom Vorontsovym, amely jól megkapta a királyi család tagjai, mert az ő barátsága.

Series Yefrosinya 2 - folytatása egy a közönség kedvence történetek egy lány, aki nőtt fel a tajga és a 22 éves élete szinte soha nem találkoztak más emberek. Euphrosyne élet drámaian megváltozott - ez egy nagy város, amely kezdetben vonzza a szépség és újdonság. De a vonzó homlokzat stressz, problémák és más bajok. Yefrosinya esik.

Sorozat Efrosinya Taozhnaya szeretik nézni ingyen online (Season 3, 239 sorozat)

Prohorov és Pauline él egy elhagyatott házban vadászok a tajga. Élnek 22 éves unokája Yefrosinya. Once upon a time, a szovjet időkben nehéz sors őr Prohorov politikai foglyok Pauline. Beleszeret, Prohorov segített neki megszökni. Azóta voltak csendes és szinte visszahúzódó. Minden változik az érkezés azok környékén csoport geológusok próbál találni egy aranybánya.