Szerelem vonal a kéz értéke tenyérjóslás, fotó

Szerelem vonal a kéz értéke tenyérjóslás, fotó

Love line segít felkészülni a találkozóra egy szűkület

Fiatal lányok és a nők általában, ha viszont a tenyérjóslás, érdekli a sorban a szerelem karján. Alig talál egy nőt, aki nem érdekes, mivel célja, hogy a férfiak, ha a házasság fog történni, és hogy boldog lesz.Ez széria segít felkészülni egy találkozót a jegyes. Elvégre, ha tudod, mi a karakter, megjelenését, és milyen időn belül találkozol vele, akkor könnyebb lesz megtalálni a többi embert.

Hogyan lehet megtalálni a szeretet a vonalon a pálma?

Szerelem vonal a kéz értéke tenyérjóslás, fotó

Ügyeljen arra, hogy a szélén a tenyér

Először is, meg kell kitalálni, ahol mindegy van egy vonal a szeretet. Emberek, akik nem sokat járatos tenyérjóslás, gyakran összekeverik a vonal szeretet és a szív vonal, és valójában két különböző zenekarok. Fontos információk a személyes élet, a házasság, akkor is tudja, a sorban a szeretet és nem a szív vonal.

Ezek felismerése zenekar szüksége van egy kis hajlított tenyér és figyelni, hogy a széle. Ezen a ponton lesz észrevenni a sávok, amelyek jelen vannak a szív vonal és a kisujj kezét. Ezek a sávok egy kis méretű. Ha megtaláltad ezt a féltve hullámsávot, majd folytatni a dekódolást.

Mit lehet mondani a vonal a szerelem?

Szerelem vonal a kéz értéke tenyérjóslás, fotó

A sors lehet változtatni

Mielőtt elkezdené megfejteni, úgy egy fontos szabály. A vonalak, hogy látod a karját, és elmagyarázza, hogy nem beszélhetünk a pontos esemény az életünkben. Előnyös, ha a sorsa a forgatókönyv. De ahhoz, hogy valamit változtatni a saját sorsát mindig lehetséges révén a gondolkodás és viselkedés változás.

Ha már van egy férj vagy egy jelölt erre a szerepre, célszerű összehasonlítani a zenekar a karján a vonalak a karján, majd a valószínűsége, hogy képes megjósolni a jövőt helyesen növelése:

  • Tehát, ha a vonal szeretet a kar egy vékony, fuzzy körvonalai, úgy beszél szerelmi életedben fontos az Ön számára. Esélye van egy olyan ember, aki gyakran azt gondolják, a szerelemről, azt akarja, ez az egyik fő területe a végrehajtás az Ön számára. A probléma az, hogy a jövőben, vagy jelenlegi partnerével, a szeretet nem tud játszani olyan nagy szerepet az életében, milyen, és kapcsolódnak a szenvedéseket.
  • Optimális vonal szeretet kell tekinteni egyenes, hosszú, világosan meghatározott. Minél kevesebb van, hogy megreped, a szigetek, a gazdagabb lesz hatálya személy a szeretet. Ebben a formában ritkán megfelelnek e szalag. Ez a sáv, valamint más jelen lévő mindkét kezét egyszerre. Néhány különbség látható, mert ez. A bal oldali valószínűleg mutatják, hogy egy generikus változata a jövőben, és a jobb oldali fog beszélni a jelenlegi helyzet terén a szeretet.
  • Néha még a fotó is megfigyelhető, hogy az emberben nincs egy sorban a tenyér a szeretet. Ez az elrendezés a sávok azt mondják, hogy az életedben bizonyos időszakokban más lesz partnerekkel. Szeretem vonalat tenyérjóslás is meghatározni, hogy mi lesz az az időszak. Vizuálisan osztani a távolságot a kisujj és a vonal szeretet három egyenlő szegmensekben. Mindegyik szegmens jelent majd huszonöt évet élt. Feltárása minden egyes szegmens külön megérteni, hogy milyen időszakban mellett lesz a partner. Által meghatározott időszak a házasság.
  • Kis kötőjel közötti szeretet egy ág. Azt mondják, hogy a válság idején, akkor szakítson egy olyan partner, néha jelzi a végén egy házasság. Ha azt látja, hogy az egyik gondolatjelek szétkapcsol, majd újból, az azt jelenti, hogy a partner, akkor ismét együtt legyenek.
  • Előfordul, hogy egy szál szeretet a tenyér első hordoz egy csomó apró ágak, és akkor még lábadozik egy hatalmas kötőjel. Ez arra utal, hogy néhány szeretteiknek, akkor kezdődik egy szenvedélyes kapcsolat, ahol nem lesz veszekedés, repedezik. De akkor a kapcsolat is kapnak némi stabilitást és nyugodt boldogság jelenik meg.
  • Ha a vonal szeretet jelen pontban, akkor beszél a lehetséges veszteség egy szerettük.
  • Ha van egy kereszt, az azt jelenti, hogy meg kell küzdeni egy boldog szerelmi kapcsolat. És ez nem feltétlenül egy igazi ellenfél, vagy az ellenfél. Harcolj magad. Mi lesz, hogy beletörődik sokat, elfogadni magad, egy szeretett, mi az. Csak akkor lesz igazán boldog.
  • Ha párhuzamosak a fő csipetnyi szeretet másik kötőjel, azt jelezheti, hogy valaki a házastársak lesz az oldalon a szeretett. Hogy ez mennyire hosszú kötőjel mondani, hogy meddig tart kapcsolatot az oldalon. Ha rövid, akkor lehet egy szerelmi jelenetet, amely nem is rázza meg a családi boldogság. És ha a műszerfal nagyon hosszú, azt mondja, hogy a link oldalán tart a legtöbb házasság.


Mi az volt írva, a magányról in Love?

Szerelem vonal a kéz értéke tenyérjóslás, fotó

Nincs vonal mondja a magányról

Mi történik az, hogy a vonal a szerelem a tenyér teljes egészében hiányozhat. Azt mondja, hogy ez potenciálisan egy személy szenved a magánytól. Ez a fizikai elkülönítés, ha egy ember valóban él nélkül, egyedül a család és a gyerekek. De ez is megy, és pszichológiai elszigetelten. Ha van egy család, gyerekek, partner, de úgy érzi, hogy nincs egyetértés az általánosság, hogy ez olyan, mint a szobatársak. Ebben az esetben az egyéni tapasztalatok szenvedés.

Vagy talán az, amikor a magány egy tudatos választás az egyén. Amikor rájött, hogy nem volt érdekelt a partnerség, ami sokkal jobb, mint a saját, és ez csak az érdekli, a megvalósítása a karrier, például. Ez egy példa az önellátás, amikor az egyén nem szenved a magánytól, hanem örömmel belőle.

Egyéb jelek értelmezési körének szerelem

Szerelem vonal a kéz értéke tenyérjóslás, fotó

Szárnyvonal is fontosak

Ez nem csak a jellemző szerelem a tenyér. A magánéletéről lehet megítélni kis ágak a tenyér, amelyek jelen vannak a szív vonalon. Különösen fontosak az ágak, ha azok felé a domb Vénusz. Ilyen nyúlványai lehet megítélni, hogy a személy nem lesz teljesen elégedett a szerelem területén. Személyes életében van egy csomó stressz pontosan magánéletéről. Ilyen ágak fontos időben megfejteni, mivel ezek általános jelentőségű az általános helyzet.

És ne feledjük, hogy a vonal a szerelem karján, értéke egyértelmű, és ez csak egy lehetséges forgatókönyv, azt mondja magát tenyérjóslás.