Útlevél egy gyermek - közszolgáltatások

Portál közszolgáltatások Magyarországon - egy kényelmes lehetőséget adjon ki útlevelet felkeresése nélkül a Migrációs Osztály. Az egész eljárás nem fog sok időt. Akkor megy át rajta minden pillanatban való hivatkozás nélkül munkanap és órában örökbefogadó hivatalos intézmények.Hogyan kap egy útlevelet a gyermek révén Közművek?

Mivel a gyakorlat azt mutatja, az emberek egyre inkább kezdik használni az internet szolgáltatást. Most át Közművek lehet elhelyezni, és az útlevelet a gyermek számára. Ehhez meg kell megerősítette a fiókját, hogy a személyes adatok fizetni egy állami díj, és egy idő után, hogy vegye fel a kész dokumentumot.

Magyarországon több lehetőséget a jelenlegi jogszabályok:

 • Ha van egy régi típusú útlevél, akkor írd rá a kiskorú gyermek 14 éves kor alatt. A kifejezés ugyanaz marad - 5 év.
 • Lehetséges, hogy ki a gyermek útlevél a régi modell külön (időszak - 5 év). Című könyvében gyakrabban, mint a megjelenése gyermekkorban jelentősen változik.
 • Így gyermeke az új minta dokumentum (távon - 10 év).

Fontos: saját külföldi utazás a gyermek kísérő személyek képesek lesznek, ha saját útlevéllel.

Regisztráció a Portal

Annak érdekében, hogy kihasználják az összes szolgáltatást az állam által nyújtott portál, akkor kell egy megerősített fiókot.

Ehhez szüksége lesz:

Tipp: ellenőrizze az adatokat a fiókjában, bevezetése óta téves információt, a regisztrációs folyamat nem lesz teljes.

Ebben a folyamat véget ér, egy igazolás szükséges számla a következő módon:

Csak akkor tudjuk kihasználni a teljes spektrumú szolgáltatásokat. Leggyakrabban ez az állapot oka az elégedetlenség az internetezők. Azonban meg kell jegyezni, hogy miután tett egy összegben ezen intézkedések kapsz hozzáférést összes szolgáltatást a forrást.

A választható szolgáltatások és a útlevélfajtájára

A megjelenő ablakban származó kétféle típusú útlevelek nyerhető:

 • Új generáció - az 10 évig érvényes, és tartalmaz egy elektronikus chip;
 • régi generáció nélkül elektronikus chipek - 5 év.

Itt jön a körzet és gyermekek életkora:

 • életkora 14-18 év;
 • életkor 14 év.

Miután a választás megtörtént, van egy leírás a nyújtott szolgáltatás. Megtudhatja, hogy mely dokumentumok szükségesek, a feldolgozási idő, költség, névjegyek és egyéb kiegészítő információkat.

Fontos: a gyerekek meg csak a régi típusú útlevél. új minta az okmányt minden egyes gyermek számára.

Kitöltése a személyes adatok és a kérelem benyújtása

Kitöltése előtt a személyes adatok szükségesek a lehetőségek válassza az „I - jogi képviselője egy kisebb” a legördülő listából megjegyezni a képviselet típusa: apa, anya, gyám, gondnok. Továbbá, a személyes adatokat kell kitölteni automatikusan (akkor helyettesíti a rendszerben, az adatokat a profil). Ha bármilyen hibát talál, akkor lehetősége van arra, hogy javítsák ki a személyes beállításokat. Azt is el kell, hogy az információ a lakóhely (és megfelel-e a lakóhely).A gyereknek szüksége van a következő adatokat:

 • Vezetéknév, utónév és apai (ha ezek megváltoztak, abban a formában, hogy meg kell adnia a kezdeti információk, helyét, és a módosítás dátuma);
 • Dátum, hónap, év születési;
 • Paul;
 • Ahol született, és jelenleg lakik.

Ugyanabban a szakaszában, amely az összes említett információt a születési anyakönyvi a minor (sorozatát, mikor és kinek ki).

Továbbá meg kell jegyezni, hogy a gyermek rendelkezik-e érvényes útlevéllel, vagy sem. A szelekció hiányában is folytassa a következő lehetőséget. Jelenlétében egy ilyen dokumentum is szükséges, hogy az összes információt róla.

Ezután helyezze a fotó szolgáltatás igénybevevője, azaz a gyermeket. Meg kell felelnie bizonyos feltételeknek: fej, a szemek és a váll legyen a beállított szintet. Format - 35x45 mm. A fájl mérete nem haladhatja meg a 500 KB-ot.

Tele minden szükséges adatot a kérelem egyenlő a benyújtott kérelmet írásban.

Dokumentumok benyújtását a FMS és a fizetési állami feladat

Fontos megjegyezni, hogy az összes dokumentumot információk alapján, amit tettek, meg kell adnia a Szövetségi Migrációs Szolgálat. Ha 6 hónapon belül nem igazolja a tájékoztatás az eredeti dokumentumok, az útlevél regisztráció megszűnik.

A következő lépés kell a fizetési állami feladat. Ezt meg lehet tenni bármilyen ága a bank vagy online. Fizessen az állam díj után a kérelem elbírálásához, valamint az értesítés kézhezvételét a fizetési lehetőségeket. Ennek összege az új útlevelek alatti gyermekeknek 14 éves korig 1500 rubelt, a régi modell - 1000 rubel.

Megjegyzés: ebben az időben, a portál lehet fizetni az állami díj az útlevél 30% -os kedvezménnyel!

Beszerzésének késedelme miatt útlevelet a gyermek révén Közművek

Szigorú határidő nem létezik itt. Minden attól függ, a lakóhely:

 • Akár 1 hónap alatt - amikor érvényes tartózkodási;
 • Akár 4 hónap - benyújtásakor dokumentumok nem a lakóhely.

Útlevél a gyermek

Az ellenőrzést követően a személyzet az FMS az eredeti dokumentum adatait a feltüntetett adatokat az online alkalmazás, akkor tájékoztatni kell a rendelkezésre álló időszakban. Voucher és sorban állni ebben az esetben nem kell. Amikor így a gyermek régi minta útlevél adott esetben jelen, és amikor megkapta a biometrikus - van szükség. Tartsa ezt szem előtt!

Mentse el a cikket 2 kattintással:

Kezdje hogy készítsen egy útlevelet a gyermek elhagyja őt. Egy ilyen dokumentumot kell tenni előre, mert nem tudni, hogy mikor az őszi lehetősége vagy kell menni a gyermek külföldön. Útlevelek keresztül Közművek - ez könnyebb, mint gondolná!

A válasz a kérdésre megtalálható itt

 • Útlevél egy gyermek - közszolgáltatások
  Az állam kötelessége regisztrációs útlevél - mennyibe kerül, és hogyan kell fizetni?
 • Útlevél egy gyermek - közszolgáltatások
  Útlevél - Választás és a szükséges feltételek
 • Útlevél egy gyermek - közszolgáltatások
  Jellemzők és buktatók megszerzése útlevél Moszkvában
 • Útlevél egy gyermek - közszolgáltatások
  Hogy ez a csere az útlevél?
 • Útlevél egy gyermek - közszolgáltatások
  Timing feldolgozására és kiadására útlevél
 • Útlevél egy gyermek - közszolgáltatások
  A költségek egy útlevél