Útlevelek újszülött dokumentumok listája

Szükségem van útlevélre az újszülött? ↑

Kevés a szülők tudják, hogy ha a gyerek elhagyja az egyik szülő egy engedély egy rövid második látogatás nem szükséges. Bár számos nagykövetség feltétlenül fogadja hitelesített papír engedélyező újszülött utazás az egyik házastárs. Így az utazás előtti legjobb, hogy konzultáljon erről a kérdésről, és ahhoz, hogy minden körülmények között, hogy elkerülje a kellemetlen pillanat múlva.Újabban lehetővé vált, hogy kiadja a közjegyzői hozzájárulása a házastárs, amely egynél több utat a felmondás a dokumentumok felhasználása (a gyermek útlevél, vízum), vagy nagykorúvá fiatal utazók. Azok a házastársak, akik egy bonyolult kapcsolata a második felében, akkor tudnia kell, hogy ha a férj (feleség), nem adta beleegyezését, hogy a gyermek az országból, még a rövid távú utazást, akkor a határ a piros fény bekapcsol számukra.

Van néhány államokban, ahol babák nem kell útlevél, születési anyakönyvi kivonat is elegendő, ami azt jelzi, polgárság az újszülött. Beszélünk Fehéroroszország, Tádzsikisztán, Kazahsztán, Kirgizisztán, Abházia és Dél-Oszétia. Más államokban szükséges regisztráció az útlevél.

Útlevél az újszülött a Migrációs Szolgálat ↑

Kétféle módon megszerezni az útlevél a baba: személyesen ellátogat a Hivatal a Szövetségi Migrációs Szolgálat a lakóhely vagy kihasználni portál a közszolgáltatások. Sok szülő inkább az első módszer, úgy tűnik, hogy őket sokkal megbízhatóbb, mert látják maguk, hogy a dokumentumokat fogadtak el, és nem igényel semmilyen más.

Útlevél a gyerek is két típusa van: az új vagy régi modell. Az első is nevezik biometriai és a design jelenléte szükséges a baba. Azonban, hogy grudnichka sok szülő úgy tűnik ésszerűtlennek, és jogosan. Ezért úgy döntenek, a második lehetőség az útlevél, amely ki egy 5 éves időtartamra, magyarázza a döntést, mondván, hogy ez idő után a gyermek teljesen más lesz a fotográfiai kép készült a hónapos korban, már beszél a különbség a 10 év.

A listát a szükséges dokumentumok útlevél újszülött ↑

  • jelentkezési lapot;
  • 3 fotó;
  • Születési anyakönyvi kivonat (eredeti és a másolat);
  • bélés állampolgárságról szóló (az eredeti és másolat);
  • Az útlevél egyik szülő;

Ezen felül, akkor szükség lehet egyéb dokumentumok, mint a vízumok, tartózkodási engedélyek, házassági anyakönyvi kivonat a szülők. Ha a dokumentumok szolgálnak gyámok vagy más törvényes képviselő a gyermek, akkor be kell nyújtania egy papírt, hogy erősítse meg a jobb oldalon. Gondoskodjon arról, hogy a nyugtát jelzi kifizetését a regisztrációs díjat.Néha előfordul, hogy a születési anyakönyvi kivonat, a baba úgy tűnik, nem a neve a szülő, szerepel útlevelét. Ebben az esetben, akkor csak meg kell bizonyítani, hogy a dokumentumot - ez akkor, általában kap egy igazolást a házasság vagy a feloszlását, valamint a papír, amely igazolja, hogy megváltoztatta a nevét.

Ha a személyes látogatás a FMS útlevelet az újszülött, akkor a dokumentum készen mintegy 2 hét után. Ez gyorsabb, mint egy felnőtt útlevél!

Hogyan készítsünk egy útlevél újszülött keresztül Közművek ↑

A második módszer szerint nyilvántartásba útlevél egy újszülött az interneten. Legyen elég egyszerű, csak meg kell, hogy legyen óvatos és türelmes. Egy ilyen eljárás fogja megmenteni szülei ülve sorban az FMS, és lehetővé teszi a dokumentum rendelni a kényelem a saját lakás.

Az első lépés a regisztráció akciók Közművek portálon, ez talán a legproblematikusabb pontja, amely akkor az eljárás során kaphatnak útlevelet a gyereknek. Aktiválási kódot kell lépnie, akkor jön az e-mail, ez is elérhető a közepén az értékesítés „Rostelecom”. A második lehetőség van, hogy személyesen a kapcsolatot a cég, de a kód nem érkezik azonnal.

A „Dashboard” honlap figyelni, hogy az oszlop „A Szövetségi Migrációs Szolgálat”, vagyis szükség van rá. Ezután meg kell átmenni egy pontot, amely a szolgáltatásait a regisztráció és kiadása az útlevél. Itt ki kell választania a két lehetőség egyikét útlevelek: a régi és az új mintát. Akkor végre dokumentumokat a baba, így a legjobb, ha az első lehetőséget válassza - útlevél, 5 évig érvényes.

Akkor meg kell, hogy megismerjék az árnyalatok beszerzési szolgáltatások, majd kattintson az elem „Get a szolgáltatást.” Azok, akik tudják, hogyan kell használni a számítógépet, a többi eljárás tűnik elég egyszerű, akkor szükség van a türelemre, és töltse ki minden formáját, és dokumentumokat, amelyek rendelkezésre állnak a helyszínen. Előfordulhat, hogy néhány adat nem tudod idején töltés, ebben az esetben a profil automatikusan menti. Ezek után, hogy töltse ki az első bekezdésben „tervezet”.

Ezután a munkát tartja a Szövetségi Migrációs Szolgálat alkalmazottai, ha a teszt sikeres, akkor megy az első hírek a kérelem elfogadásának, majd meghívást az osztály a szállítási dokumentumokat.

Hogyan, hogy a kép a gyermek az útlevélben ↑

Talán a legnehezebb a design az útlevél a baba fotózás. A Szövetségi Migrációs Szolgálat, vannak különleges követelmények a fényképnek: világossá kell tenni, a világos háttér, a gyermek szükségszerűen készített nyitott szemmel. Első pillantásra ez könnyű, de beszélünk egy csecsemő, aki nem is tanult, hogy tartsa a fejét.

A fényképet lehet tenni az utastérben, de meg kell tölteni egy csomó időt, hogy jó eredményt érjen el. Gyermek gumik egyszerűen, hogy kezd cselekedni, így a legjobb kép az is, hogy készül az első néhány percig, amíg a baba még nem fordult vörös a sírástól. Grudnichka szórakoztató és felhívni a figyelmet, hogy a kamera, akkor segítségével remegését.

Egy jobb lehetőség egy fényképet hozott otthon. A gyermek a megszokott környezetben nem úgy viselkedik, nyugtalanul, akkor válassza ki az időt, amikor a jó hangulat. Igaz, meg kell keményen dolgozni a háttérben, akkor legyen könnyű. Egyes szülők a bébit, fehér pelenka és a képeket. Mások egyszerűen csak grudnichka a kezét, így lesz nyugodt, és olyan helyzetbe fényképezett.

Tudod, hogy több különböző felvételek, dobja őket a lemezen vagy pendrive és megteszi a szalon. Masters Photoshop'a nemesíteni fotó, távolítsa el az összes extra, beleértve a kép egy ember, aki a karjában kisgyermeket. Mindenesetre, a szakértő képes lesz választani, ami valóban alkalmas a gyermek külföldi útlevéllel.

Értékeld ezt a cikket, az Ön visszajelzése rendkívül fontos.