Varrás függöny kezével

Varrás függöny kezével
Self-regisztrációs ablak az erő még a kezdő varrónő. Minden, ami szükséges, hogy ezt a varrókészlet, olló és egy varrógép. Ezekre a célokra, még egy egyszerű modell alkalmas kiegészítő funkciók nélkül, a legfontosabb, hogy ő volt lehetséges, hogy egy nagy vászonra. Persze, lehet menni a stúdióba és töltse fel az összes mester készítés, munkát kell végezni tökéletesen. De ez drága és veszteséges a sok fiatal család.Hogyan varrni függönyöket kezét? Áruházak különféle kiegészítő tartozékok, amely segít a munkában. Miért nem próbálja varrni a függönyt magát? Mi nem nyúl a műszakilag bonyolult és pelmets dzhaboty, hadd egy egyszerű modell zsinór vagy hurok.

Hogyan kell varrni függöny szalaggal

Tanulás varrni egyszerű modellek. Azzal a szándékkal, hogy legyen szíves magát és szeretteit egy új design az ablakok, bár az utolsó alkalommal, amikor varrt iskolában a tanulságokat a munka, meg lehet kezdeni, egyenes pengével.

Varrni őket különleges függöny szalag, akkor kap egy elegáns drapéria az ablakon, és a modell Lakástextil, meglévő csak egy példányban az otthonaikban.

Varrás függöny kezével

Varrni egyszerű függöny fonni, ami egyfajta keretet a redők. Belül a szövet hosszában elhelyezett Zsinórral különböző módon, ami szigorítása és fogadni művészi drapéria. Miután kiválasztotta, akkor kap a különböző redők :. Ceruza, bantovye, puffasztott, francia, flamand és egyéb varrási cikkek előzi gondos mérése szélessége és magassága az ablak és az építési mintákat.

kapcsolódó rugalmas

Hogyan kell varrni a zsinór? Ehhez, akkor láthatjuk, a mester osztályban.

 1. Előtt varrni a szalagot kell kezelni a szélén függöny. Ahol a felső széle hajtva a rossz oldalon a szélessége szalagot.
 2. A képzések azt mutatják, hogy a függöny zsinór varrtak a rossz oldalon a tetején a penge az alábbiak szerint: a végek podgibayutsya a 2-3 cm, és a vezetékek megjelent ugyanabban az időben. A távolság szeres - 0,5-1 cm.
 3. Először is, a felső él le van varrva szalagot, majd alacsonyabb. Ha van egy sor 3-4, a vonal további végighalad minden.
 4. A vágott ezeket a függönyöket a legegyszerűbb, de most meztelen, húzza a szálat a kívánt szélességet, amely egy dekoratív redők.
 5. A pántok a szalagon is, így már csak azt kell akasztani a terméket a horgok helyezni a párkányra, elrejti csomós meghúzni szálak, és a munka befejeződött. Ne felejtsük el, annál több redők fordult a vásznon, annál nagyobb szükség van, és horgokat.

Ez az egész műhely. Ha szeretné látni az ablakon nemes klasszikus függönyök, akkor varrni, hozzátéve különböző díszítő elemek. Például akkor díszítjük gyöngyök, gyöngyök, rojtok, ne fogd kontrasztos színű. Ha ez a baba, amikor varrás függöny saját kezűleg, akkor világos szövet kedvenc multgeroya és pick-up fog szolgálni a puha játék, átölelve mellső mancsát lóg vásznon. Szerelmeseinek határokon cutwork és hímzések érdekes lesz paplanok készült saját kezűleg. A munka meg kell bütykölni, de lehet díszíteni egy kis konyha vak vagy függöny a gyermek szobájába. Függönyök sokféleségét lehet díszíteni minden sarkában a lakás.

Lásd még: Eredeti függönyök a nappaliban: a fotó a belső

Függöny a zsanérok

Varrni függöny hurok lesz könnyű még a kezdő mesterek. Ezek egy egyszerű ruhát, amely csatlakozik a párkányra a dekoratív öltés. Alkalmas ilyen szokatlan elemeket a díszítés szoba különböző stílusokat. Összes hurkokkal lehet végezni több kiviteli, így tudják fejteni a könnyű elhelyezést típusú vagy elegáns.

Varrás függöny kezével

Hogyan lehet ilyen szép, hogy a Windows, segít megérteni a másik mester-osztály.

 1. A magassága és szélessége a termék már döntött. Most a csövezés kell faragni egy csík ruhával azonos anyagból, a hossza megegyezik a szélességével a függöny, és a magassága 10 cm. Ha az anyag nagyon vékony, szükséges, hogy a ragasztó nem szövött szalagot.
 2. Hogyan szegély a függönyt, tudjuk. Tuck 2-szer belsejében él, baste és firkált. Határozzuk meg a számát és szélességét a hurok (megszabhatja 6-7 cm).
 3. Vágjuk a előforma hurkok, és szélessége kell 2-szer a tervezett plusz 1,5 cm juttatás varratok. Hajtsa félbe hossza mentén az arc befelé és fércelje. Ha a munka gördülékeny volt, akkor öltés egy írógépet. Csavarja ki a mellső és a vas, különösen az oldalán, ahol a varrás.
 4. Főtt zsanérok hajtsa félbe hosszában és helyezze el őket az első oldalon felső széle mentén a nagy vágások az interneten, hitching csapokat. Alkalmazni egy extra csík ruhával, tetejére fektetjük a vonalon. Öltés.
 5. Hajlítsa a szalag belsejében a tartalék, kapjuk a tetején a hurok. Progladte. Most már csak a forduláshoz a rossz oldalon a csővezeték és kijavítani.

Kész függöny is lógott fel a párkányra, erre azt vezetjük a kapott hurok.

Függöny zsinórral

A legsokoldalúbb modellje függöny - függöny ezen kuliske. Azok számára, akik nem kaptak képzést varrás és fogalma sincs, hogy mi ez, lehet magyarázni, kuliske - egy speciálisan varrt zseb ahol elastisize vagy zsinórral varrva a termék, míg a függöny kerül, hogy az általa fog lógni. Cornice hogy csőszerű vagy a formában egy feszített húr.Varrás függöny kezével

Tekintettel az egyszerűség ezt a modellt, és akkor varrni magad. Elvégezni, hogy a függöny lehet egy könnyű nap, és az éjszaka a vastag függönyöket. használják őket különböző területeken, így számukra a karakter a könnyedség és a könnyedség. És ha egyesítik a stílust díszítő elemek, akkor még egy kicsit változtatni a meglévő design. Nagyon illik rá ez a függöny a haza a következő helyiségek:

 • óvoda, nappali, ha az ablakok ívelt megjelenés;
 • villák és kúriák;
 • konyha ablakok, különösen, ha a szövet hozott egy nagy tér, amely egybeesik a hang textíliák elérhető itt: törölközők, terítők, edényfogó kesztyűt;
 • zárt verandahs vagy terasz.

Varró függöny kuliske

Hogyan kell varrni a modell kuliske? Először meghatározzuk a magassága a termék és a szélessége az ablak, majd hozzáadunk 2-3 cm mindkét oldalán, amelyet használni szegély a szövet. Ha célja, hogy kanyargós hullámok, a szélessége szorozva 1,5-2,6. Hogyan lehet megtalálni, ha van egy ablak szélessége 2 m, és azt szeretnék, hogy egy csodálatos függöny? Ezután szorozzuk meg a 2. és 2.6 kapjuk a szélessége a szövet 5,2 m. Minél nagyobb a hányados megszorozzuk, a redők több dús.

Lásd még: elegáns függönyök a konyhában: válasszon ki egy fényképet

A méréseket meghatározott, ezek újabb 2 cm zseb zsinórral. Erre azért van szükség, hogy mozog a kész modell a bárban, vagy párkány. Most kroim szövet nyert az előírásoknak. A kezdők, könnyen testre. A vasalás után Basting alsó kanyarban szélessége 2 cm-es, majd varrni egy írógép.

A felső széle készítésére kuliske kell fordulni 2-szeres és összefércel. a szélessége a szegély méretét úgy kell meghatározni, hogy a szabadon vállalt a bárban, amely fog lógni a függönyt. Kövesse a körvonal gép varrott.

Ha úgy gondolja, a díszítő elemek, rögzítse azokat az interneten. Ezután távolítsa el a fércelő szálat, otutyuzhivaem is, különösen a szegély. A munka elkészült. A térhálósított termék gondosan menetes csőszerű rúd, és akaszd ki a hegyen.

Függöny a tömítőgyűrű

A modern és elegáns lehetőség dekoráció ablakok - ez a web a gyűrűket. Szemekhez úgynevezett kiegészítők szerelésénél a szövetet az eresz. Keretezik a lyukak a tetején a vásznon. Ha felfűzve szemekhez a párkányra, az interneten alkot szép sima ráncok. Ilyen elemek műanyagból vagy fémből. Technika szemekhez kapcsolat egy pillanat alatt.

Amikor kiválasztunk egy szövet, tudatában kell lennie, hogy a szép kendő szerint legalább 2,5-3 gerinc szélessége, egyébként egy elegáns ívek és a hullámok lehet elfelejteni. Megszámoljuk a saját szövetek, ne felejtsd el hozzáadni 3-4 cm az oldalsó és alsó szegély. Felső szegély szövet igényel, különösen akkor, ha az anyag vastag és sűrű. Ez lehet számítani a következőképpen: gyűrű átmérője plusz 1,5 cm-re a felső széle, és 2 cm, hogy befejezze a szegély.

Varrás függöny kezével

Lépésről lépésre útmutató az ütközőelem:

 1. Szegély a szövet 3 oldalon, meg kell kezelni a felső és betét szemekhez. Száma főtt gyűrűk párosnak kell lennie. Azt is meg kell olló, lyuversnaya szövet (vagy nem szőtt), vasaló.
 2. A vágott szövet kiszámításához szükséges távolságot a szemekhez. A puha ahhoz, redők és 15 cm-es, és a mély dombornyomott -. Optimális hossza 22 cm közötti gyűrűk - 18 cm-es oldalsó távközzel nem több, mint 4-6 cm-re az élek ..
 3. A felső széle meghajlítani a számított mennyiségű centiméter belsejében lyuversnuyu ragasztó (vagy vlies) szalag, amely megköveteli, hogy az anyag nem késleltette a gyűrűt le. Majd a vas is.
 4. Markup teszi a vásznon, és csatolja a hüvelybe, és húzza belülről. A lyuk gondosan kell vágni ollóval.
 5. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell rögzíteni szemek, nem kell, hogy adja át a speciális képzést. Meg kell, hogy az egyik fele a gyűrűt, és a rossz oldalon. Fedje le egy másik része az előlapon és préselt ujjait mindkét, törjük.

Függöny kapcsolódó saját kezűleg

Függöny kapcsolódó saját kezébe lesz igazi lakásdekorációként. Kötött modellek mehet vidéki házban, vagy faház, nézne megfelelő egy városi lakás. Ezek lógni a konyhában, gyerekszoba, nappali, akkor is, ha azok szervesen illeszkednek a belső Retro, ország, Shabby chic, vagyis ahol a helyzet jelenléte szükséges dolgokat kézzel készített. De még a szokásos kis konyha egy városi lakás, berendezett ezeket a függönyöket lesz sokkal kényelmesebb és kényelmesebb.

Lásd még: Hogyan kell varrni függönyök a konyhában kezével

Ne gondolja, hogy ez a munka nagy ügyességet igényel. Az alapokat a horgolt technika, akkor létrehozhat egy eredeti dolog, hogy fog tetszeni a tulajdonosok és a meglepetés vendég. Minél finomabb a szálakat, amelyek kiválasztása kötés függönyök, légies megjelenés, mint egy függöny, és annál tovább tart a teljesítményre.

Ha megy kötni a terméket, először tudni az ablak méretét. Ezek a szabványok tovább növeli: szélesség plusz 50 cm, magassága vymeryat függően, milyen hosszú a terméket szeretne látni. Ne felejtsük el, hogy gondolni, hogyan is csatolni kell az eresz. Dönt a technikát, amely elvégzi a saját modelljét. Ahhoz, hogy illeszkedjen a konyhaablakon fény ágyék kötés, Vologda csipke, egyszerű minták formájában ananász vagy ventilátorok.

Varrás függöny kezével

Amikor a kívánt kiválasztott minta, a kötött minta, jellemzően, amelyek mérete 10 x 10. Ezután, meg kell mosni és a vas, hogy egy kicsit karakterlánc ült. Ezután számítások készülnek a nagy képet. Témák vehet minden szín által kiválasztott hang a konyhában. Száma fonal jön az ablakon, és hossza a huzal egy tekercs méretben. Egy normál ablakban egy tipikus lakóházak elegendő lesz 15 fonalkötegben súlya 100 g

Felkészülés az ilyen termék, mielőtt a nyitjára, meg kell:

 • mossa, mint írva a utasításokat a fonal;
 • és keményítő lehet kötni függöny nem lelóg;
 • szárítsa és vas feltétlenül csíkot;
 • tegye rá a párkányra után áll szövet lehlése.

Ha nem tudja, hogyan kell kötni egy nagy vászon vagy nem annyira szabad ideje, de szeretne valami új és szokatlan, meg lehet kapcsolni az alsó pereme és megragadja az utolsó függönyt. Megtalálható egy független minta formájában a kör vagy poliéder, mit kötött betétek, kiszámítja, hogy hány alkatrész szükség konyhai függöny, nyakkendő a megfelelő mennyiségű és keverék őket egy, ismét árukapcsolás horog vagy egyszerűen varrás több helyen.

Következtetés Kapcsolatban

Mivel az órák, hogy szép függönyök kezével egy pillanat alatt. Még a közönséges fény ruhával, ültetett kuliske díszített látványos felvétel teszi egy új megközelítés, hogy az ismerős környezetben a szobában.

Ha álom kötés függöny, de nincs ideje egy nagy vászon, kötött, hétvégén kis elemeket lehet összeszerelni később egyetlen mozaik díszítések az ablakokat.

Kezdők craftswomen hez varrni minták a két hurkok vannak rögzítve a párkányon buja íjak. Felesleges és képzés tervezők varrni fonat buja drapériák.

Ha össze 2 alkalmas szöveti típusú, akkor kap egy eredeti megoldás a dekoráció az ablakon.

Jól nézel ki, és termékek hímzések.

És egy kicsit a titkot.

Tapasztalta már elviselhetetlen a fájdalom az ízületekben? És nem tudod, hogy első kézből, mit:

 • képtelenség mozogni egyszerűen és kényelmesen;
 • kellemetlen érzés, amikor megy fel és le a lépcsőn;
 • kellemetlen crunch, snap nem a saját;
 • fájdalom közben vagy edzés után;
 • gyulladás az ízületek és duzzanat;
 • ésszerűtlen és időnként elviselhetetlen fájdalmak az izületekben.

Figyelem, csak ma!