Vasculitis betegség okait és kezelési módszerek

Vasculitis! Mi ez a betegség? Ez az eltérések az emberi szervek, ami gyulladás a vérerek, és ennek következtében, azok falainak pusztulásával. Miután a pusztítás a szervezet nem kapja meg a szükséges oxigénellátást és a tápanyagok így a sejtek elhalnak, és a test nem működik teljesen. Meg kell jegyezni, hogy vasculitis eltérő lehet a gravitáció, az egyik kissé károsítja a bőrt, és a második oka hihetetlen kárt a létfontosságú szervek, halálhoz vezető.besorolása vasculitis

Kezdetben meg kell jegyezni, hogy függetlenül attól, hogy milyen típusú vasculitis és összetettségét természetesen vasculitis vannak osztva elsődleges és másodlagos. Az elsődleges egy olyan betegség, amely hatással van az emberi test egyedül. tekinthető másodlagos komorbiditást Az viszont, hogy azt eredményezte a betegség jelenlétét.

Vasculitis betegség okait és kezelési módszerek

Minden vasculitis vannak osztva típusok:

 • A rtikarny vasculitis. Betegségek alapvetően van egy allergiás reakció a szervezet egy adott allergén, amely fokozza a permeabilitást a vascularis falak, és teljesen tönkreteszi őket időben. Vasculitis fémjelzi allergiás tüneteket az, hogy fenntartsuk, még eltűnése után allergén, amely a reakciót. Ez jelenti kiütéses betegség, amely található a bőrfelületen, és a kis buborékok formájában, amelyek jelentősen eltérnek sűrűsége. Ebben az esetben a kiütés fennállhat több napig, és úgy érezte, egy erős égő érzés a helyére. Ezen kívül, a beteg emeli a testhőmérsékletet, ízületi, vannak rendellenességek az emésztőrendszerben és a vesére.
 • Vérzéses vasculitis. Felnőtteknél, a betegség tüneteinek megmutatkoznak formájában jelentős hőmérsékletemelkedés és egyfajta teljes test gyengeség. Ez az egész szervezetben szétterjed piros foltok különböző átmérőjű a helyszínen, ahol a bőr alatti vérzések fordulnak elő egy pár napig. Ezek a vér foltok különböznek duzzanat és a gyulladás a megjelenés, néhány nap van töltve folyadékkal. Megnyitása után a kiütés továbbra yazvoobraznye mély sebek nem gyógyulnak sokáig. Ilyen tünet van vérzéses vasculitis, bőr.
  Vérzéses vasculitis, a tüneteket, amelyeket az jellemez, kárt a kis kapillárisok, amely átterjed a csontok és ízületek, egy formája a reumás láz. A beteg úgy érzi, a fájdalom és a duzzanat az ízületek, képtelenség a motoros cselekvések. Ha fix vérzéses vasculitis felnőtteknél hasi formában, ez volt a vereség a belső szerveket, a beteg úgy érzi, éles fájdalom, vagy görcsös hasi területre, amelyet gyakran lokalizált a köldök körül. A beteg úgy érzi, hányinger vagy hányás, van vér a vizeletben, illetve a széklet és a beteg. Vérzéses vasculitis okok van következő karaktert: eltúlzott reakció az immunrendszer. Miután betegségek, mint például angina vagy torok a szervezetben marad nagy mennyiségű képződött immun csoportok, amelyek lerakódnak a véredények falainak és az ólom, hogy azok további pusztulásának.
 • Cryoglobulinaemic vasculitis. A betegség eredmények a szaporítás krioglobilinemicheskih gyökök eldobható előnyösen kis kapillárisok, amelyek többnyire működéséért felelős a bőr és a vesék. Betegség nyilvánul leggyakrabban a nők 50 éves és jellemzi a végeredmény piros lila, az alsó végtagokban vagy a csípő. Ha a kezelést nem végzik betegség összhangban a szükségesség, az esetleges megsértését a vesére.
 • Csomós artéria körüli gyulladás. A betegség mély bőr vasculitis. A betegség tünetei jelennek meg, mint kiütések és bőrpír az egész test, a buborékok és a további terjedésének csapással a teendők a hajó. Ilyen allergiás vasculitis okoz egy karaktert. A katalizátor lehet egy betegség fogadását gyógyszerek, virális fertőzések és a genetikai hajlam. Leggyakrabban a betegség befolyásolja éves férfiak 30-50 év. A beteg úgy érzi, láz, láz és jelentősen csökkent a testsúly. Az ilyen vasculitis tünetek megnyilvánulhatnak izomfájdalmak, amelyek főként a borjú izmok. Fejlesztése mellett megbetegedések a kardiovaszkuláris rendszer.


Vasculitis: Kezelés

Vasculitis betegség okait és kezelési módszerek

Mindegyik vasculitis tünetei és kezelése külön és egyedi az egyes. Az viszont minden formáját nagyjából ugyanazt az elvet a kezelési program:

 • Betartása ágynyugalom, és a helyiség megfelelő szellőzését.
 • Étrend vasculitis feltételezi elutasítása bevezetése allergén az étrendjében bizonyos korlátozások, amelyek meghibásodása súlyosbodását eredményezheti a helyzetet. Ezek a termékek közé tartoznak az alkohol. Ez különösen fontos, ha a beteg gyógyszereket használ gyógyszerek alkohollal kombinált megjelenése okozhat a mérgezés. A diéta szerint készült az a beteg állapotától és a betegség formájában. Előnyösen, a kezelés alatt a szervezet eluáljuk kalcium-, amely szükséges megújítani a tejtermékek fogyasztása. Mindenesetre, a termék felhasználását kell különböznek könnyű asszimiláció, és előírja az egyensúlyt a szénhidrátok, fehérjék és zsírok.
 • Jelenlétében egy bakteriális ágens van hozzárendelve antibiotikumok alkalmazását, amelyek célja, hogy eltávolítsuk a biológiailag aktív mikroorganizmusok.
 • Cél antihisztaminok végre, hogy csökkentsék az allergiás reakció, hogy a kórokozót is, hogy csökkentsék égő és viszkető érzéseket.
 • Ez kötelező a kábítószer-használat, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy az érfal. Anélkül, ezek a gyógyszerek az összes többi folyamat nincs értelme.
 • Immunnokoregiruyuschie gyógyszerek helyreállítani az egyensúlyt a fejlesztés az immunrendszer csoportok, így az elkészült komplexek, amelyek elpusztítják a helytelen, és több mint a korábban kifejlesztett.
 • A jelentős elváltozás a bőrt használnak olyan fertőtlenítési és minimálisra csökkenti annak lehetőségét, hogy harmadik fél szerek belépni a szervezetbe. Gyakran jár vasculitis kezelésére népi jogorvoslat. Receptek a hagyományos orvoslás fő célja, hogy a készítmény egy oldat vagy broth tömöríti és kötszerek:

◦Sosnovaya gyanta. Oldjuk vízfürdőben 200 gramm fenyő gyanta, adjunk hozzá 40 g mézet, és keverjük. Az elegyet beviszünk 40 g nyers napraforgóolaj és az így kapott elegy homogénné. Vastag ronggyal oldathoz, majd néhány napig, hogy az érintett bőrfelületre. Áztassuk, változtassa a kötést, amíg a teljes helyreállítást.

Vasculitis betegség okait és kezelési módszerek

◦Konsky gesztenye. Erős húsleves vadgesztenye szűrjük és lehűtjük. A meleg oldatot úgy állítjuk elő, használata meleg borogatás alkalmazása az érintett területeken a bőrbetegség.

◦Osina. Ahhoz, hogy előkészítse a szükséges tápoldatot kérge nyárfa. Ez szükséges, hogy sört a forró vízzel, és hagyjuk állni 30-40 percig. Ezután a levest, ami már kissé lehűlt, törzs, és meg kell kérni alkalmazása meleg borogatás a bőrre, ahol a kiütés jelenik meg.