Véres hasmenés macskák tünetei és kezelése

Minden macska tulajdonosa tudnia kell, és nyomon követheti a kisállat WC-vel. Különös figyelmet kell fordítani a frekvenciáját megy a WC-macska számát és konzisztenciáját a székletben az állat. Ez megadja a lehetőséget, hogy észre az eltérést ettől, például hasmenés vagy anélkül vér macskák.Tünetei a hasmenés véres macskák

Ha változásokat tapasztaltak a széklet, és ebben a macska étrend nem változott, akkor figyelemmel kell kísérni az esetlegesen előforduló egyéb tüneteket. Hasmenés gyakran okozza mind könnyű, mind a nem-veszélyes betegségek, és komoly és veszélyes.

Ha szükség van arra, hasmenés macskáknál segítséget kérni az állatorvos?

Amint látod a kedvencével az alábbi tünetek esetén azonnal forduljon szakemberhez.

Tehát, állatorvos kell kezelni az ilyen esetekben, ha van véres hasmenés, ha biztos benne, hogy a macska megette a mérgező vagy mérgező anyagok.

Azokban az esetekben, ahol a macska hasmenés láz, és ez depresszióssá és kiszáradt.

Azokban az esetekben, amikor a gumik a macska, vagy csak egy halvány sárga színű.

Az indíték az út az állatorvoshoz lehet, hogy hiányzik a beteg cica védőoltásokat.

Ne hagyja anélkül, hogy figyelmet az állatok, ha ez a fájdalom, és hasmenés kíséretében megjelenése hányni. Ne adjon macskák semmilyen gyógyszer, különösen azok, amelyek alapokat hirdetést. Hagyd állat csak azok a gyógyszerek, amelyeket az orvos által előírt.

Jellemzői kezelés véres hasmenés macskákA kezelés a betegség kell biztosítani a lehető leggyorsabban. Ez egyszerre csak szakképzett orvos különleges - egy állatorvos. A szín a széklet tapasztalt orvos meg tudja határozni a feltétele beteg macska. Ezért szükség van egy túra az állatorvos, hogy egy kis széken, hogy egy macska tette a közelmúltban.

A sikeres kezelés macskák kell helyesen rendelni az egésznek, és kiküszöbölje az oka, hogy hasmenést okozhat. Annak megállapítására, a diagnózis az állatorvos használ információt állapotáról beteg macska. Ha szükséges, elvégzi a laboratóriumi kutatások.

Ha a macska parazitákat talált, hozzá van rendelve egy különleges kezelés, amely megkönnyíti azok eltávolítását a szervezetből. Ami fontos, az eljárás megszüntetésére és tisztítására lakókörnyezet a macska parazita tojás. A széklet flotációs állat lehetővé teszi, hogy azonosítsa a tojásokat a férgek. Ezek hiányában a teszt azt mutatja, negatív eredménnyel.

Azokban az esetekben, ahol a hasmenés macskák vérrel baktériumok által okozott, állatorvos által kijelölt megfelelő antibiotikumokkal. Hasmenés vérrel azt jelzi, hogy a bél sérült, és van egy a valószínűsége, hogy a baktérium egy seb a keringési rendszert. És ez is okozhat súlyos esetekben a betegségek, mint szepszis - vérmérgezés. A bizonyos körülmények között, hogy felírni gyógyszert, amely lassítja a táplálék áthaladását a beleken.

Hogyan kell kezelni a hasmenés macskák otthon?

Először is le kell állítani etetés a macska a tünetei a hasmenés napon belül. Ekkor kell teljesen megszabadulni a gyomor és a belek. A macska mindig friss vizet. Sokan nem adnak vizet a szék lett vastagabb. De ez a baj. A víz az állat mindig legyen elegendő mennyiségben.

Éhezés után, meg kell adni a macska főtt tojásfehérje, hal, fehér fajták, kis mennyiségű főtt rizst.

Az első nap után a hasmenés macskáknál kell adni az állatnak nem több, mint a fele a szokásos mennyiségű élelmiszer.

Az első nap után a betegség nem tud előállítani egy macska az utcán, annak érdekében, hogy megakadályozzák a különböző fizikai tevékenység.

A rendelkezésére a macska mindig legyen tiszta WC-vel.

Ha a hasmenés minden - még folyamatban van, akkor azonnal keresse fel állatorvosát oka lehet, hogy vírusos vagy bakteriális fertőzés.

Hasmenés még mindig orvoshoz - egy állatorvos, amíg az állat nem teljesen kiszáradt.