A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Hány az emberiség a földön, pontosan ugyanaz, és vannak különböző betegségek gyógyítására. A modern orvostudomány, persze, példátlanul haladást, és képes kezelni a legtöbb jelenleg ismert betegségek. De a régi időkben a dédanyánk fordult segítségével gyógyszer kizárólag a hagyományos és gyakran kombinálják azt a rusztikus magic segítségével gyógyító összeesküvés a betegségekkel szemben. Ezt használják a nem hagyományos módszer, hogy megszabaduljunk a betegség néhány ember ma.A telek a betegség és annak fő fajták

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Senki sem fogja tagadni, hogy bármilyen betegséget, sőt frivol, mint egy triviális enyhe hideg, férfi kopogtat őt a megszokott életritmus, ami sok kellemetlenséget. Ha a betegség súlyosabb a bonyolult forma, gyengíti a beteg, nem csak a fizikai oldala, hanem erkölcsi.

És mi köze az esetben, amikor a hagyományos orvoslás nem hajlandó beteget, amikor a gyógyszert nincs hatása, ha az orvosok csak dobja fel a kezüket zavart? Ebben a helyzetben sokan gondolják az ősi gyógyító technika, tesztelt több generáció számára - különböző kezelési telkek és rituálék. Fellebbezés, hogy segítse a gyógyító mágia néha ez az egyetlen remény a megölt emberi megbetegedéseket.

Telek betegség egy varázslat célja, hogy megszüntesse a betegség által elszenvedett előadóművész vagy maga az ügyfél. Ezt fel lehet használni, mint a megelőző célú.

Van sokféle mágikus varázsa, hogy segítsen meggyógyítani egy adott betegség. Besorolásuk szerint változik a megbetegedett terület és a tünetek, hogy érinti a betegnek. Általában akkor kiemelni néhány alaptípusa gyógyító rituálék:

Profilaktikus és egyetemes parcellák betegség

Megelőző telek minden bajra

Ez a rövid történet egy védő ima, amely segít megelőzni a fejlődését bármilyen betegséget. Lehetőség van mondjuk maguknak, gyermekeiknek, a családok számára. Charm böki hajnal előtt:

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Univerzális összeesküvés betegségek ellen

Ez egy összeesküvés, majd egy ünnepségen. Az első rész a rituálé tartott a templom falán, és a második - otthon. Először meg kell, hogy látogassa meg az Isten templomát, ott vásárolni 3 gyertyát, és gyűjtsük össze a szentelt vizet. Továbbá, gondoskodjék arról, hogy gyertya előtt ikonok (bármilyen), imádkozni, segítséget kérni, és Isten és az Ő szentjei, hogy kérje az Úr áldását helyreállítási követi ezt szurkoljon, és menjen haza.

Házak szüksége, hogy megnyugodjon, gyertyát bármilyen mennyiségben, mellé tenni az ikonok és a tartály szentelt víz, a hangsúly a gyógyító és olvasni (legalább 7-szer) víz összeesküvés szó:

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Víz, ami suttogta összeesküvés, hanem a napi enyhén hozzá az étel és az ital a beteg, és erre 2 hét. Ha ezek után a manipulációk betegség nem hagyja a beteget, és a szertartás a telek meg kell ismételni.Összeesküvés otchitki súlyos (halálos) betegség

Megfelelő idő - hétfő kivételével, szombaton és vasárnap. Szöveg otchitki:

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

A telek a betegség, ha az orvosok nem tudja diagnosztizálni

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

A telek a gyors helyreállítás

Ahhoz, hogy jöjjön gyorsan gyógyulás; a beteg vagy az a személy, aki azt akarja, hogy segítsen neki során fogyó hold legyen 12 óra után este, hogy menjen a szabadba, és nézi az éjszakai fény, mondjuk az összeesküvés szó:

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Parcellák a kezelésére az egyes betegségek

Összeesküvés elleni megfázást és az influenzát

Összeesküvés segít megszabadulni a megfázás és megszünteti a tüneteket, megfázás. gyógyító varázslatok a szó olvasható méz (külön erre a vásárlást egy új csupor mézet). A rituális lehet használni mind a felnőtt és a fiatal betegeknél. A szöveg az ő kifejezett mézes pontosan 7-szer:

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Elvarázsolt méhészeti termékek együnk egy teáskanál 3-4 alkalommal naponta. Szenvedő gyermekek édesség kell hígítani vízzel (vagy tea) és igya meg a gyermek, szintén 3-4 alkalommal egy nap.

Rite bőrbetegségek

A telek, amely ellen minden bőrgyógyászati ​​betegségeket. A rituális használt permete üveg vagy tükör. Jobb mutatóujjával keze lehetett mozgatni a beteg először a fagyos felületre, majd használja az ujját, hogy dörzsölje sebek a bőrön, mondván:

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Gyógyító varázslat olvasni háromszor. Az első eredmény jelenik meg a néhány nappal később.

A telek kezelésére női betegségek

Ez a varázslat gyógyítására használják nőgyógyászati ​​betegségek (női meddőség - beleértve). Kimondva telek pontosan 7 napig. megszakítás nélkül, és a hit a gyógyulásban. Szót olvas 12 óra után este, a fény a két gyertya (az előadó meg kell irányítani a lángok A szöveg szerint háromszor .:

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Beszéd a megfelelő mennyiségű időt ábrázolja, hogy elfújja a gyertyákat kellene. A második és az azt követő napon a rituális megismételjük azonos szikra. A hetedik napon meg kell engedni, hogy leég a végére.

Ha a gyermek beteg

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Mivel a varázslat - ez egy összeesküvés ellen gyermekkori betegségek. Segít megvédeni az érintett gyermek a lehetséges szövődmények, erősíti az immunrendszert.

Eleinte, egy kicsit előkészítésre van szükség: meg kell öntsük egy átlátszó jar tiszta (előnyösen a kulcs) vizet, merítse az ezüst kereszt, a tartályt elhagyó, egy formában napján. Amint kerül sor 24 óra, szükséges, hogy a bankok (azáltal, hogy két kézzel), hogy ki a közepén egy üres szobába, és azt mondják a bűvös szavakat:

A telek a betegség, hogy megbirkózzon a betegséggel

Nagovorennoy kell inni víz baba, 3 csepp - a tiszta formájában, vagy hozzáadásával más italok. Ezt kell tenni minden 3 órában. Víz kell keverni a fürdő a fürdőben, tedd a sarkokban a gyermek szobájába. Kívánatos, hogy még nedvesítsük vele ablakpárkányon, és küszöböt.

Bármilyen összeesküvés betegségek ellen - hasznos rituálét, hogy segítsen megbirkózni a különböző betegségek, mint bebizonyosodott, régen, hogy a szónak a gyógyításhoz szükséges erőt. A gyógyító rituálék, meg kell pontosan felelnek meg a szükséges követelményeknek, és hiszek a mágiában segít elérni hasznosítás.