Aktív hangszóró - benchmark

Az audiofil lehet hallgatni a zenét a hálózat, a vinil-vagy CD, de a két attribútum változatlan marad - ez az erősítő és a hangszórók. Ma mesélni az alternatív megoldás az otthoni audio - aktív akusztikai (monitorok). Mint minden döntés, annak használata vannak előnyei és hátrányai mint a hagyományos: Erősítők - két oszlopot.

Aktív hangszóró - benchmark

Dmitry Suhii - hangmérnök, győztes Showtex Awards show Technologies az Országos Szakmai Díjat. Dolgozott a csoport "Arsenal" Alekseya Kozlova, a "Time Machine", "Rondo" Yuriem Antonovym, Vladimir Kuzmin, Nikolay Noskov, Inna kívánság, az elnöki Zenekar Fehéroroszország, BSO futó Fedoseyev, együttműködött a nemzetközi sztárok: «Smokie», Chick Corea Gary Burton, Michael Brecker, Chuck Berry, Cezaria Evora, «Tango megjelenítése» Tania Maria, John Scofield, Jan Garbarek. Ő foglalkozik a design stúdió, és tanítja a Tanszék hangképzés a Magyar Zeneakadémia. Gnesin és az Institute of Contemporary Art.

Hogyan teszteltünk.
Minden gyakorló mérnök van egy kedvenc sorozata a termékek, amelyek segít neki eligazodni a világ hangok. És ezek a feljegyzések, vannak helyek, amelyek meghatározzák, nem csupán az a hang, de az egyik, vagy a másik hibája reprodukció.

Előnyeit.
1. Minden aktív hangfal beépített külön erősítőt, - illetve külön tápegység, amely kizárja annak lehetőségét, kölcsönös interferencia.
2. Mivel a tervezés közötti távolság a hangszóró és a nyereség egység kicsi, - megfelelöen csökkenteni az átviteli veszteség hangjelzés kábelen keresztül.
így így nincs szükség a „kedvenc időtöltése” audiofil - kísérletek kábelek - bár az is lehetséges, hogy az egyes emberek akkor több hátrányt, mint előnyt.
3. Aktív hangszórók (kivéve a számítógép) nem háztartási - főleg a stúdiók. Ezért kevésbé kitéve a hatását marketing, amely jótékony hatással van az ára.
4 Kiváló minőségű monitorok ki hang nélkül elszíneződés - bár ez azt jelenti, hogy a választás a forrásai a megnövekedett követelményeknek.

Hátrányai.
1. Talán a legfontosabb - ez egy eredeti design, gyakran „őszintén ember alkotta.”
2. Amikor a több forrásból megköveteli a kapcsolót, mivel gyakran használják előerősítő.
3. alkalmazásakor a vonali jel is szüksége előerősítő - Hangerőszabályzó nem áll rendelkezésre minden monitorok.
4. Aktív akusztikus osztva „közeltéri monitor” és „jelenti mező”, amely korlátozza a szabad elhelyezését a kényelmes zenehallgatás érdekében. Abban az időben, mint a normál, Hi-Fi hangszóró inkább hű a távolságot a hallgató.

Conqueror nevű YAMAHA
Úgy történt, hogy profi hangzás Yamaha vált ismertté, mivel a 80-as évek, amikor a sima oszlop, egy éjszakán elfoglalta stúdió szerte a világon. Conquerors nevű Yamaha NS 10, és lőn, mint most divatos mondani, hogy „de facto standard”.
Ők voltak messze van az ideálistól frekvenciamenet és alacsony fogyasztású, a hang közvetlenül minőségétől függ az erősítő, mert már a passzív bármilyen mód bi-amping ugyanezen okból nem lehet figyelembe venni.
Természetesen, az esetleges korrekciók az frekvenciaátvitel tekintetében a hallgatási helyzet szintén nem várható. De jó volt, hogy, ha használják a stúdióban tekerni őket az anyag megfelelő hangzott mindenütt - és egy másik stúdióban, otthon és a játékos fejhallgató, és gépkocsi-Mielőtt élvezte, mint népszerűsége kivéve apró szélessávú hangszórók Auraton.
Mellesleg, az NS 10 volt eredetileg otthoni használatra, ami ismét megerősíti az illuzórikus közötti határ stúdió és az otthoni akusztikai.
Szem előtt tartva, hogy a hang a «Yamaha» ismerős zvukorezhisserskoy nagyközönség, úgy döntöttünk, hogy teszteljék a modern képviselői a japán cég.
Megjegyzem, a bemutatott modellek gyakori. Nagyon mélyen minden modell, beleértve a költségvetésre, a test; összes - kivéve a legfiatalabb HS50M, nagyon impozáns radiátor hátsó; Az összes nagy lehetőségeket, hogy alkalmazkodni tudjanak a akusztikájú szoba miatt kiépített kapcsolók és egyértelmű feliratokkal mutató grafikonokkal.

Sok vizsgálat monitorok közeltéri - illetve tőlük számíthatunk egyértelmű középső és a jó felbontás. Egy jó módja annak, hogy ellenőrizze a felbontás a monitor lassan csökkentheti a hangerőt, és hallgatni a „csökkentett” hangot. A jó akusztikai zenei egyensúly fennmaradását nagyon hosszú idő.

Egy másik módszer - hallgatni a reverb „farok” óvatosan. A jobb hangzású akusztikája „farok” elhalványul simán, amíg a teljes eltűnését. Az oszlopok rosszabb: „farok” egy ponton hirtelen levágja, mintha a kapu esetén (a zajcsökkentő eszköz a szünetek).

hallgatási környezetet, mi jön közelebb a real, - elvégre nem mindenki teszi akusztikus kezelésére lakásukat.

Minden monitorok a gyártó által megadott, mint egy profi, aktív kétirányú, fazoinversnogo típusú, minden bejáratának XLR csatlakozók, minden beállítható bemeneti érzékenységi szint.

Aktív hangszóró - benchmark

Aktív hangszóró - benchmark

Aktív hangszóró - benchmark