Testbeszéd hiszen az orosz, kompetencia

Testbeszéd hiszen az orosz, kompetencia

Magyarország - A világ informális kapcsolatok, szabályok, normák és intézmények. Természetesen az elmúlt néhány évtizedben, hogy a formalizált, de hazánkban is marad sokáig egy különleges hely, ahol mindenki ismer mindenkit, de ez a „minden” böki nyíltan és írásban nem rögzített. Talán éppen ezért a művészet nem verbális kommunikáció egyik legfontosabb készségeket, hogy meg kell ragadnia minden akik törekszenek támogatása, a szakmai előmenetel és egyéb tulajdonságai a siker.







Ez a szám már többször bírálta. Beleértve az, amit a tudósok mondanak kommunikál erős érzelmi felhangokkal. Mindazonáltal minden egyetértenek abban, hogy az üggyel, a nyelvét legalább a felét az információt.

Testbeszéd hiszen az orosz, kompetencia

Body Language. Tippek All Seasons

Minden kultúrában a világon más. És gesztusok sajátos ezekben a kultúrákban is eltérnek egymástól. Azonban, annak ellenére különbségének kultúrák és népek, mi vagyunk az egyik faj. És néhány dolog minden ugyanúgy működik számunkra. Ezen kívül, a modern üzleti kultúra - egy nyugati, pontosabban az amerikai kultúra. És fordítja a mintákat, többé-kevésbé az egész világon.

 1. Stand teljes magasságú, tartsa a testtartás, és hogy egy több függőleges teret: ez sugároz bizalmat és állapotát.
 1. Vegyünk egy Szélesebb: ez ad szilárdságát. Hagyja, hogyan tartja magát, sugároz erőt és hatalmat.
 1. Beszélj hang alacsonyabb: az emberek azt mondják „magas színek„érzékelik ideges és tehetetlen.
 1. Tartsd a szemkontaktust. Ha beszélni az ember a nyugati kultúra, néz, „szemtől szembe” kell elfoglalni 50-60%.
 1. Használja kézmozdulatok, és felfedezéseket. Ez megmutatja, hogy félsz semmitől, és semmit sem elrejteni.
 2. Ulybaytes.Primenimost ez a tanács Magyarországon tűnhet kétséges. Ez egy kicsit több lesz szó az alábbiakban. Azonban egy viszonylag jól ismert és pozitív hangulat a közönség még mindig nem fáj egy vagy két mosolyog.






Testbeszéd hiszen az orosz, kompetencia

Body Language.vengerskaya sajátosságait

Mint látható, a klasszikus amerikai recepteket is jól működik, és nekünk dolgozik. Magyarország azonban még mindig egyfajta ország saját karakterrel. És a leglogikusabb lépés, tanuló magad, nézd meg magad szemével külföldiek. Ezek legfőképpen vannak rögzítve sajátosságait egy adott kultúra. Ezért mi, nézd meg magad, és valaki másnak a szemét is.

Tájékoztatása eDiplomat portál: magyar beszélgetés meglehetősen „közel állnak egymáshoz”. Ellenkező esetben a forrás elviszi a hideg és túl arrogáns.

Portál utazók «utazásról» meghatározza: a magyar egy üzleti környezetben, mint a szabály, „tegye fel a legjobb arcát.” Túlzott slackness üzleti helyzetekben lehet jellemezni, például az amerikaiak, Magyarországon valószínűleg fáj.

És a fő különbség: nem kell túlzásba vinni egy mosollyal. Magyarország számára a magazin «orosz élet», «mosoly - ez nem a tisztelet jele.” Ez sokkal több személyes pillanat „jele személyes ragaszkodás vagy együttérzést.” És akkor is, ha a helyzet kedvező mosolyogni, továbbra is szükség van, hogy legyen óvatos velük, az ajkak és a fogak is.

Hogyan vicces hangsúlyozza az azonos «utazásról» Magyarország még életben volt a szabályokat, hogy a nyugati olvasók azt tanították, hogy „az anyák és nagymamák.” A szabályok, amelyek a Nyugat már nem lehet kezelni komolyan. Ne tartsa a kezét a zsebében, nem nehézkes, ne tegye a lábát az asztalra. Általában miután találkozott a benyomása, hogy Magyarországon már elhagyta az európai és amerikai megfigyelők, hogy kezd látszani, hogy Magyarország - tényleg úgy néz ki, nagyon konzervatív ország.

Body Language.Umerennost és újra moderálási

Az emberek különbözőek. Beszédes és undecideds. Introvertáltakra és extrovertált. „Kutyákkal és kitüntetéssel.” És mindannyiunknak megvan a saját komfort zónában, amelyre óvatosan kell kezelni.

Persze, olvasni könyveket és cikkeket, valamit változtatni a viselkedésükön, hogy közelebb kerüljünk az ideális - ez mindig egy jó ötlet. Azonban, amint azt minden esetben a kutatók „megtörni magát a térd” nem éri meg. A legjobb esetben, akkor lehet, hogy egy kicsit természetellenes viselkedést. A legrosszabb - a túlzott stressz.

Tehát a lényeg - ez egy belső bizalom. Egy megfelelő testbeszéd pontosan követi. És ez csak akkor kell egy kis lengyel.

 • Hol kap az előírásoknak és szabványoknak az üzleti folyamatok a vállalat?

 • Keyes Társaság „Metalloinvest”: hogyan lehetne a presztízse a szakma és ösztönzik a lehetséges vezetők

 • A coaching szakma: nem karizmatikus, de technológiailag. 1. rész

 • Kompetenciamérés. Labor hozzájárulás a képzés és a vállalat hatékonyságát

 • Hogyan fej? Körülbelül a képességét, hogy irányítási döntések

 • Főbb vezetői kompetenciák: gondolkodás vezető vagy vezetői gondolkodás

 • Project Alexei Shirokopoyasa

  HATÁSKÖRI