De mi van, ha a férj soha nem vállalja

Megáll, és hogyan lett a férj, akkor? Kiderül, hogy az anyakönyvi hivatal és más, a szervezet lesz a vége minden esküvők nem értett egyet. Bár találkozott egy férfival, aki egyáltalán nem ért egyet veled - Túl furcsa öröm.

Tehát, ha az esküvő előtt, a férfi a másik - alaposan megvitatják és próbálja elemezni, hogy mi történik, hogy megértsük, mi vezetett arra a tényre, hogy minden feje tetejére állított világ, ez nem történhet meg egy vákuum. Itt néhány lehetőség, vagy megváltoztatta az Outlook vagy az övé. Például előfordul, hogy elvenni egy ember, aki nem szereti a gyerekeket, ürügyén „én most ők is nem szükséges, és ott jól össze” elvben, akkor egy idő után kiderül, hogy a felesége szükség volt rájuk, és a férje egy nem tetszik nekik, hogy nem akar, és nem akar. Nézeteltérés? Igen, de ha ez az állapot megfelelő, a férjem nem is veszik észre az első, mert mi ezeket a veszekedések, akkor az volt a kérdésben.

Ha ez mindig valami más, mint ténymegállapítás „látott szemek, amelyek a vásárlás.” Worth gondolkodás - miért van vele? Akkor mi tart össze benneteket? Ha a válasz ezekre a kérdésekre is tetszik, ha rájön, hogy kezdetben ez az, amit „mismatch” és hasonlók, ha tudja, hogy ez az Ön számára, és akkor nem csak egy jelet az útlevélben, és hogy szeretjük egymást, ez csak áll, hogy emlékezzen erre gyakran.

Ha a probléma alapvetően nem fontos, akkor ne aggódj hadilábon sem. Mindenkinek joga van arra, hogy a véleményüket. Az olyan kérdések, mint a cukor mennyiségét a dzsem, a kedvenc idő az év, a színe a szoknya, egy találkozóhely, stb - Nem fontos. Az ég nem esik a földre, ha valaki talált nincs azon a helyen, hogy szeret, vagy nem hallgat az esti kedvenc előadója, meg kell találni a kompromisszumot, és a legfontosabb, hogy minden jó kapcsolat, nem csak a házasság. A kérdés csalás, a gyermekek, a kábítószerek és az alkohol, fenntartása a költségvetés súlyos örökletes betegségek és egyéb ilyen érdemes megvitatni a további „a bank”, és ha hirtelen valami jelentősen változik, lehet gondolni, hogy szükség van egy ilyen házasság, miért lesz valaki ami ellentétes az összes élet értékeit, amelyek különböző célok és a különböző tervek a jövőre nézve, egy ilyen szövetség előbb-utóbb szétesik.

moderátor úgy döntött, a legjobb válasz

Ebben az esetben nem szükséges bizonyítani semmit, csak ravasz hogy minden a maga módján, mint határozott és minden.

De miért törzs az idegrendszert, ha állandóan nem találnak közös nevezőt, és a megállapodás, amely a priori kell lennie minden seme.I általában minden megvitatott kérdések és mindig kompromisszumot, hogy tetszik mindkettő, mert te egy élettársa.

A második szempont az kell gondolni, talán igaza van, és a javaslatok nem releváns, és azt akarja, hogy a legjobb, nézd meg őt.

Ha írtam legalább egy pár a motivációk, amelyek nem ért egyet, lehetséges lenne, hogy tanácsot konkretno.A így nem elég konkrét.

De mi van, ha a férj soha nem vállalja

Nincs egy csomó lehetőséget.

Először is, szeretném megérteni - és mégis nem volt a férje, aztán beleegyezett. Ebből nagyon sok múlik. Ha igen, akkor legalább meg kell egy komoly beszélgetés (fontos, hogy válasszon egy ideig semmi nem zavart).

Az első helyen, hogy kérje a férjét: „Miért nem ért egyet velem?”. És akkor, attól függően, hogy a válasz, hogy dolgozzon ki egy stratégiát a további lépéseket.

Ezután el kell döntenie magad! Mindenkinek más a személyisége, és mit tegyen ebben a helyzetben, senki sem lehet mondani. De mi tanácsot tud adni! Például, akkor hagyja figyelmen kívül.

Egy üzleti nem igaz? A dolog akkor. Talán te vagy követnek el ilyen cselekményeket, amelyek nem értek egyet! Nézd meg a viselkedésüket, mert nem csinál semmit, meg kell beszélni nyíltan róla a férjemmel!