Avlab tesztelt ingyenes vírusirtó

* ClamWin Free Antivirus és a Windows Defender védett valós időben, de a vizsgálat során le lett tiltva, és megoldásokat használni, mint egy szkenner igény.módszertan

On-demand scanner - egy speciális program, így AVLab vizsgálati módszer nem korlátozódik a szabványos vizsgálati minták. Amellett, hogy értékeli a hatékonyságát a kimutatására több ezer fertőzött tárgyakat a vizsgálat ítélték eltávolítja a rosszindulatú fájlok és rendszerleíró kulcsokat rendszer esetében a fertőzés.

Hogy ellenőrizze a kimutatási szabad anti-vírus szkennerek használata virtuális kép a Windows 10 Pro x64 a legújabb frissítésekkel. Az elején minden vizsgálat napján a rendszer visszaáll az eredeti állapot. Így minden vizsgálandó termékek azonos körülmények között.

Az első részben az alkalmazott teszt 7089 malware minta különböző, egymástól független forrásból. A második részben a vizsgált 6 specializált fenyegetés lett kiválasztva, aki nem vett részt a vizsgálati szakaszban 1.

Amennyiben a mintavétel AVLab nem működött együtt a fejlesztők az anti-vírus termékek. Nincs okunk azt hinni, hogy a vizsgált alkalmazások felismerik fenyegetések, mesterségesen létrehozott a fejlesztő.

A vizsgálat alatt az összes szkennerek telepített alapértelmezett beállításokat, és állandó internet-hozzáféréssel. Két esetben Dr. Web CureIt és a Kaspersky Removal Tool, egy új változata a szkenner minden nap (automatikus frissítés nem volt elérhető).

Scan malware gyűjtemény

  1. Minden egyes vizsgált résztvevő visszaállítja az eredeti képet az operációs rendszer, a megfelelési teszt környezet identitását.
  2. Minden nap, a Lab szakértői csizmás egyedi malware minta.
  3. Mielőtt a szkennelési letölti a legújabb aláírás vagy töltsön fel egy új változata a lapolvasó (ha szükséges), beépített aláírásokat.

Avlab tesztelt ingyenes vírusirtó


* Bizonyos esetekben, hogy távolítsa el a veszély szükséges egy újraindítás az operációs rendszer. Így a szennyeződés eltávolítása a hasznosítási mód (mentési mód).

  • A minta: backdoor Kelihos
  • B minta: backdoor Careto
  • C minta: keylogger Ardamax
  • D minta: trójai Emotet
  • E minta: trójai letöltő
  • F minta: trójai Poweliks

Az eredmények áttekintése

Amikor a vizsgált használt 7089 malware minta. A legjobb felderítési arányát bizonyította: Arcabit Online Scanner, Emsisoft Emergency Kit, ESET Online Scanner és a Trend Micro HouseCall. Míg a többi vizsgált résztvevő kapott igazolás annak hatékonyságát, nem tudják elérni észlelési arányokat több mint 99 százalék, és megkapta a „Best +++”.

A következő termékek képesek voltak érzékelni 98-99 százaléka a teljes számú vizsgálati mintát tárgyak 7089: Dr.Web CureIt. Kaspersky Virus Removal Tool, Panda Cloud Cleaner és a Sophos Clean.

Scan vizsgálati minták pillanatban minden más alkalmazást, és elég komoly, tartomány - néhány perc és több tíz percig. Azonban hosszas elemzés nem garantálja a magasabb felderítési arány. A leghosszabb elvégzett teszt Panda Cloud Cleaner, Comodo Cleaning Essentials (bizonyos esetekben, a folytatás előtt a leolvasó újra kell indítania a számítógépet), valamint a Windows Defender.

Emsisoft Emergency Kit, Dr. Web CureIt. Malwarebytes Anti-Malware és ClamWin Free Antivirus gyorsan megbirkózott ellenőrző vizsgálat gyűjtemény fenyegetések. Ezek a termékek azonban azt mutatták, a különböző eredményeket.

A legjobb vírusirtó

Az alábbi termékeket elnyerte a „Legjobb +++”:

Avlab tesztelt ingyenes vírusirtó

Mintegy AVLab labor

AVLab (avlab.pl) összefogja szerelmesei terén vírusvédelmi és internetes biztonság. A laboratórium végzi tesztprogramok és ossza meg az elemzés eredményeit az internet felhasználók számára. A szervezet nem áll szabályozás alatt, és semmi köze a fejlesztők a szoftver termékek.

A vizsgálati eredmények függetlenek AVLab. A vizsgálatokat szimulált helyzetben a közel valós felhasználási forgatókönyv. Ne hagyatkozzon kizárólag a találatok AVLab kiválasztásánál vírusölő. Ahhoz, hogy a helyes választás, akkor ajánlott, hogy megismerjék más független tesztlaborunkba hogy különböző módszerek és technikák az értékelés. Ezen kívül, választott víruskereső szoftvert, azt kell figyelembe venni számos különböző tényező: a személyes preferenciák, a szükséges funkciókat, a hatékonyság, felderítési arány, az hatással van a teljesítményre, interfész, költség, egyszerű használat, a kompatibilitás, nyelv támogatása, a minőségi technikai támogatás, és mások.

A teljes jelentés megtalálható az alábbi linken (pdf, angol nyelven).