Ideggyengeség - okok és ideggyengeség tünetei, diagnózisa, kezelése és megelőzése

Okok és tünetek ideggyengeség

Mi ideggyengeség?

Neuropátia. Ez hozza össze a különböző kóros elváltozásokat az idegrendszerben. Ez disztrófiás elváltozások a perifériás idegek kapcsolódó kimerülése az idegrendszer. Ez a betegség egy olyan típusú neurózisok jelenti pszichotikus rendellenességek után felmerült a hosszú távú emberi tartózkodás egy stresszes helyzetet.Az okok ideggyengeség

A fejlesztés a neurotikus zavarok fontos szerepet játszik számos okból eltérő jellegű, mint például a befolyása a mérgezés, vitaminok hiánya a szervezetben, károsodott immunrendszer védelem, daganatos folyamatok, és még sokan mások. Gyakran ez a betegség alakul ki cukorbetegség. De alapvetően a kiváltó okok rejlenek a különbség a mentális képességeket.

A betegség is kiválthatja a mentális és a fizikai tevékenység, tapasztalatokat.

A túlzott terhelés nem az idegrendszer nem engedi pihenni és kikapcsolódni. Pihenés hiánya vezet a túlterhelés, ami súlyos kimerülése idegrendszeri (distressz). A műholdak ideggyengeség ingerlékenység, a krónikus fáradtság. Neurózis fordul elő az emberek között 20 és 40, a férfiak jobban ki vannak téve a betegség, mint a nők.

Ideggyengeség több formában:

1) giperstenicheskom formában kifejezve fokozott szellemi ingerlékenység. A betegek irritálhatja a legkisebb apróság, mint a zaj, hangos beszéd és a zene. Úgy találják, hogy nehéz lesz a forgalmas helyeken. Jellemzőjük a nyugtalanság, ellenőrizhetetlen indulat. Mindez befolyásolja a munkaképesség, van egy médium nesobrannost ember válik figyelmetlen, csökkentett figyelmét. lehetetlen, hogy összpontosítson semmit ebben az állapotban. Zavart alvás.

2) irritábilis gyengeség - egyfajta ideggyengeség, amely megnyilvánul a nem megfelelően kezelt, kolerikus temperamentum. Az ilyen formában jelenhet meg egy erős és kiegyensúlyozott idegrendszer, amikor a kórokozó a helyzet nem változik, és nincs hasznosítás hypersthenes színpadon. Ebben az esetben a betegek is igénybe vehet az ügy, de fáradt gyorsan, akkor fáj a feje, akkor nem gondolt, ideges gyengeség, impotencia. Mivel fáradtság váltakoztak kísérlet arra, hogy a művelet folytatásához, ott jön egy érzés a kiégés. Ingerlékenység kifejezett lehet, az ember kiabál, de helyettesíteni egy ilyen reakciót, és a gerjesztés gyorsan jön a mentális impotencia, van harag, és minden véget ér a könnyek.3) hyposthenic formában fordul elő az emberek egy gyenge központi idegrendszer fokozott szellemi fáradtság, a bizalmatlanság, az emberek, akik gyakran aggódó gondolatok. Ezek ingerlékeny, fizikailag és mentálisan gyenge. Letargia, szomorúság, lehangoltság, apátia, sírás és az érzelmi instabilitás - megnyilvánulásai neurotikus karakter hyposthenic formában.

A tünetek ideggyengeség

Az első jele a ideggyengeség - álmatlanság. Aludni, amikor egy személy elalszik nehezen, vagy többször felébred és elalszik újra lát zavaró álmok, és alig emelkedik a reggel egy rossz hangulat, migrén. A panaszok ez már egy általános rossz közérzet, rossz memória, rossz közérzet.

A betegek rendkívül érzelmileg reagálnak a fényre, hogy megfigyelhető növekedése vagy csökkenése a testhőmérséklet, szabálytalan szívritmus, bél-érzékenység, csökkent libidó, a férfiak impotencia. Ma azt feltételezzük, hogy ideggyengeség a depresszió. Megnyilvánulása a fokozott izgatottság, depressziós hangulat, bizonytalanság.

A betegség tünetei változóak és a különböző fájdalom, enyhe nyomást, préselés, szúró a temporális és occipitalis régió, egy nehéznek érzi a fej és a szorongás. A megjelenése a fájdalom a gerincoszlop mentén, a törzs, a végtagok hirtelen mozgásokat a fej vagy a test, az esemény a zaj és a fülzúgás, szédülés. érzékenység a bőr - a legsúlyosabb tüneteket megerősíti a betegség kifejlődését.

Talált hibát a szövegben? Válassza ki, és néhány más szóval, a Ctrl + Enter

diagnózis ideggyengeség

Diagnózis ideggyengeség nem egy bonyolult folyamat. Tipikusan ilyen diagnózist lehet leírja a beteg állapotától. Stormy érzelmi kitörések, ingerlékenység, reakciók, izgatott viselkedés ok nélkül, nyugtalanság és türelmetlenség, mindig hirtelen és gyors fading - egy jó ok, hogy pontosan milyen típusú bontásban. Futás a betegség stádiumától vezet sötétben, levertség, álmosság, étvágytalanság. Az orvos meg tudja orvosi jelentés a beteg panaszai a jelenség a gyomorégés, böfögés, puffadás, nehézség a tápcsatornában.

kezelésére ideggyengeség

A kezelés ideggyengeség sikeresen alkalmazott módszerek fizioterápia, reflexológia, masszázs alkalmazzák, hozzá van rendelve egy diéta. Key leghatékonyabb kezeléseket a javaslatot, és a hipnózis. Szintén nagyon jó újra a betegnek szüksége van, hogy dolgozzon ki a pozitív gondolkodás készségek, megtanulják felismerni és ellenőrző intézkedések és a viselkedést.

Átfogó kezelésére ideggyengeség, a bio-serkentők, neurotrop gyógyszerek, antidepresszánsok egyénenként kell. Az orvosok vannak vezetve nemcsak klinikai formája neurózis, hanem a betegség stádiumától és a személyes jellemzők a személy kitéve a betegség. Figyelembe veszi a beteg életkorát, mert ez a betegség bármely életkorban előfordulhat.

A kezelést meg kell kombinálni, jó pihenést, kivéve az ideiglenes szellemi munka. Egyes esetekben ezek a használt nyugtatók. Általában az emberek szenvednek ideggyengeség szüksége napi séták a friss levegőn, szükségét érzik, hogy pótolja az vas a szervezetben, ezért ajánlott vétel tartalmazó készítmények ennek fontos eleme. A gyors felépülés az idegrendszer elősegíti kalciumglicerofoszfát és a módszer a autogén tréning.

Megelőzés ideggyengeség

Itt elsősorban a megelőző intézkedések, amelyek megakadályozzák a megjelenését ideggyengeség a tapadása a nap, kap elegendő alvás, a megelőzés az érzelmi feszültség, a különleges vitamin komplexek célja, hogy erősítse az immunrendszert.