Miért ne adj egy lány - kérdezed, a válasz uzny

„Minden nő - bolondok” -, hogy egy ilyen gondolat jutott eszembe, valahányszor nem tudtam elcsábítani a lányt.

Körülbelül 10 évvel ezelőtt, amikor nem volt túl sikeres az ellenkező nemű, nem értem, miért nem adnak egy lány. És, mivel nem kapta meg a választ a kérdésre, hogy igaz ( „minden nő - bolondok”), és kifejtette, hogy nincs jó eredményeket.És valóban, ha egyikünk nem kap a kívánt első reakció - hibáztatni a hibák valaki másnak, de nem magukat.

Később, mikor átvette a felelősséget a saját eredményeit, azt nem értettem, mi volt a hibáimat. Most, 10 évvel később, azt látom, hogy ezek a srácok el ugyanazokat a hibákat, amelyek egykor engem.

És most ez a kötelességem megosztani veletek.

Miért nem tudja „adni” a lányok

Az ok №1. Haste.

Ő egyszerűen nincs ideje:

  • Megértem, hogy mennyire szeret téged. és hogy szereti
  • Megszokja a közösség (akkor is, ha lehetne érdekelt benne, akkor kell egy kis idő, hogy kényelmes volt veled lenni)

Nincsenek egyértelmű szabályok, amelyek segítségével megtanulják, hogyan kell meghatározni, hogy mikor van a „nagy idő”.

Sok csábító kezdik érezni a kellő időben. Tapasztalat - ez az, amit meg kell vásárolni minden nap. Ha csak egyre, hogy most, nem kell félni, hogy letörnek. Idővel akkor kezdik megérteni, hogy és milyen pontról kell tennie.

Ok №2. Nem tetszik neked.

A legegyszerűbb és legkézenfekvőbb oka. Ahogy Einstein mondta, ez ostobaság elvárni a különböző eredményeket tesz ugyanígy.

Ha járnak ugyanúgy (vagy csak szeretné azt hinni, hogy eltérő módon hatnak, és valójában járnak ugyanúgy), akkor nincs értelme megkérdezni, hogy miért nem adsz a lány.

Csak megérteni egy egyszerű dolog: ha azt akarjuk, hogy eredményt, csináld másképp.

Ok №3. Nem sootvetstvuesh kép gazdag, meredek, gyönyörű.

Igen, anélkül, hogy engem is tudjuk, hogy sok lány hajlandó aludni:

Csak azért, mert a kik is ők valójában.

De sietek, hogy mentse meg az extra mozdulatok, amelyek a legtöbb srácok. Nem kell törekedni, hogy mit nem. Ha csoda: a csábítás a nők sokkal fontosabb az a képesség, hogy tetszik, mint egy személy, nem a pénz, vagy úgy néz ki. Ő választja ki az, aki tudja, hogyan kell a horog érzelmileg és nem az, aki hűvös és gazdag.

Ok №4. Nem akarják, hogy úgy tűnik, kérhető.

Talán azt hiszik, te egy nagyon rendes srác. Lehet, hogy nagyon szeretem őket, és mindegyik azt akarja kötni, hogy maga (tulajdonképpen így mondani, és nem ad). És félnek attól, hogy csalódást okozni, mutatja a rendelkezésre álló lány.

és mivel igazán felszabadult, akkor csak a „rossz” fiúk, akik nem igénylik a képzés a lányok.

Egy megoldás -, hogy megtanulják, hogyan kell örömet a szexuális partner, nem férj és apa a gyermekek.

Ok №5. Szeretné, hogy ellenőrizze, hogy vagy benne, és nem kell.

Hogyan kell viselkedni a srácok, akik bizonytalanok, és szükség van a lány, amikor ő nem hajlandó őket?Ez így van, akkor azok elkezdenek aggódni, mondván, hogy ez rossz, ideges, vagy egyéb módon bizonyítani gyengesége. Az erkölcsi erős fickó általában nem kell aggódnia kudarc, és továbbra is beszélni pozitívan.

Lányok tudják ezt, ezért úgy vélik, hogy a szent kötelessége, hogy megtagadja, hogy ellenőrizze, hogy Ön képes lesz arra, hogy „tartsa” az ilyen helyzetekben.

Megoldás: Tanulj meg úgy, mintha nem érint minket, és továbbra is kommunikálni, mint magabiztos és pozitív, valamint a kapacitást.

Hogy biztosítsuk, hogy adja

Először, meg kell értenie, egy egyszerű dolog: nincs olyan ember, aki adni mindent. Minden ember, aki egyszer visszautasította. Még ha vesszük például - igen sikeres csábító, akik tanítják a többieket, akkor mi történne szakítás.

Ennek megértése egyszerű dolog lehetővé teszi, hogy a felszállás lehetséges feszültséget.

Lehet, hogy ez a vágy, hogy gyorsan vegyenek részt a női nemi zsákmány akkor minden csábítás, arra kényszerítve, hogy további lépések. Próbálja meg megváltoztatni a hangsúly a figyelmet. Néhány nagyon hasznos, hogy csak megáll vadászni szex. és csak összpontosítani megszerzése és tesztelése a készségek a csábítás.

Ha megpróbálja, hogy örömet szerezzen, hanem gyorsan „prisunut”, ez sokkal gyorsabb, mint a razovesh vonzzák képességeit.

Egy ilyen változás a figyelem középpontjába megszabadít a felesleges stresszt, amely abból ered, túl sok a cél ( „Azt kell szexelni vele. Valahogy nem ember”).

Most két lehetősége van.

  1. Először. próbálja a szerepét mester az élet kezdte fejleszteni tudásukat a csábítás.
  2. Második. továbbra is feltenni a kérdést: „Miért ne adj egy lány?”, és továbbra is verte a fejét a jég, Ugyanezzel a művelettel.

Miért ne adj egy lány - kérdezed, a válasz uzny

Tisztelet csábító Magyarországon!

Egy kiváló könyv, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja a sok szép nő az interneten.

Ha beszélünk társkereső lányok VKontakte, a legjobb módszer az, Jegor Sheremetyevo.

Jegor, szeretném kifejezni, hogy neked az én személyes hálával és tisztelettel, bár én nem vásárolni a tanfolyamok, de te vagy az egyik a nagyon kevés edzők csábítás az interneten, amely tanácsokat ad tényleg működik!

Constantine, Budapest, 25 éves

Jegor, a könyv segít ez nagyon is valóságos segítséget, köszönöm a tippeket és szakmai tanácsot. idővel típusú élmény!

Dmitry, Kazan, 20 éves

Szia Köszönöm a múltban, úgy mentek át a technikát, a bumm))) Isten adja neked Jegor egészséget és sok sikert minden projektek és tervek)

Eugene, Voronyezs, 26 éves

Természetesen „titkai sikeres társkereső VKontakte” podcherpnul sok hasznos információt, megtanulják, hogyan kell kitölteni az oldalon, hogyan kell beszélni, hogy mit írok. Mindez nagyon hasznos! És ha valaki azt akarja, hogy ezt az utat, akkor természetesen azt ajánlom!

Vjacseszlav, Novoszibirszk, 25 éves

Leckék - osztályban. Minden megy keresztül szakaszában, most 12 leckét. Minden lecke van megerősítve gyakorlatban. Az eredmények vannak. Két hét nastrelyal 6 szoba és két alkalommal volt a lányok maguk hely maradt. Keresek nemcsak a VC, még fotostrane és beszélgetni város (igény látta Loved), ahol a lányok már „kész ül” egy pár az osztály nyitó és kommunikációs állapították! - először kezd kategorizálni Önnek. Először kaptak a kedves lány, aztán mentem elég, most válasszon egy esti 3-4 lányok és kezeljük őket (hogy úgy mondjam).
Tegnap, a lány elment egy éjszakai non-stop a filmekben. Babérjainkon nem fog megállni :))
Köszönöm Jegor Az órák szuper!
Nagyon hasznos - sikeres levelezés, sok móka, az új „fogás kifejezést” tanult, hogy tudod használni, hogy kommunikálni :))
Köszönöm !!

Arthur, Budapest, 20 éves

Alex, Novocheboksarsk, 21 éves

Jegor, köszönjük a tippeket! Segítség az összes 1000!

Viktor, Ukrajna, Kijev, 19 éves

Andrew, Nyizsnyij Tagil, 22 éves

Jegor köszönöm szépen, ez lett könnyebb kommunikálni a lányok és azt akarják, hogy beszélgetni tovább, hála neked !!

Vlad, Jaroszlavl, 20 éves

Jegor hello! Köszönöm a könyvet - ez csodálatos. „Kedvenc hibák” a postázási felfedezni finom elképzelések a hibát, hogy sok. Én 50 éves vagyok, és nem teljes húzza az ágyban, mint sok nő, mint lehetséges, de biztos vagyok benne, hogy segíteni fog, hogy jobban megértsék, és kialakítja a megfelelő kapcsolatot velük.

Anonymous, Tolyatti, 51 éves

Olvasása az én info-termékek >>