Miért nem Isten hallja az imáimat deus pater

Miért nem Isten hallja az imáimat deus pater
KÉRDÉS:
Miért Isten nem hallja imáimat, és reagál rájuk?

VÁLASZ:
Az oka annak, hogy imáink tűnik számunkra ismeretlen más.
Az ima nem kell utasítást adni Istennek. Az ima a mi épülésére. Amikor imáink nem a válasz, akkor a csoda: mi a baj az életemben, és hogy meg kell változtatni?


Néha azt hisszük, hogy kérdezel valami jó és pozitív, de valójában mit kérünk, nem mi üdvösségünk. Ez volt ebben a helyzetben volt, Pál apostol, aki azt írta: „Hogy kell fölé emelik intézkedés révén a rengeteg kinyilatkoztatások, nem volt adott nekem egy tövis a testben, a Sátán angyala, hogy gyötörjön engem, nehogy fölemelkedik fenti intézkedést. Háromszor Könyörgék az Úr hogy távozzék el tőlem. De az Úr azt mondta nekem: „Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm készül tökéletes gyengeség”. És ezért én inkább dicsőség az én betegségeinket, hogy él bennem a Krisztus ereje „(2Kor 12,7-9).


imánkat arra irányul, hogy a jó szomszéd a másik esetben. De a szomszéd, nem lehet értékesíteni, hogy fogadja el a kegyelmet, hogy Isten azt akarja, hogy adakozzon neki.
Mindenesetre, nem szabad elfelejteni, hogy az Úr tanított bennünket, hogy elmondja az imát: „Miatyánk”: „a te akaratod, a földön, mint a mennyben.” Úr tudja a legjobban, mi javunkra. Csak meg kell meghajolni előtte, és az ő akarata - ami mindig több előrelátó, mint a miénk.

„Nem mindenki, aki mondja: Uram, Uram. belép a mennyek országába, hanem csak azok, akik a az Atya akaratát. "
Az ima - ez nem játék a szavakkal és szép gondolatokat. Ez áll az erő, ki az engedelmesség az Isten akarata.

Ossza meg ezt a linket: