Útlevél egy gyermek egy év alatti, 1, 2, 3 év

A múlté már azok az idők, amikor a szülők féltek utazni egy kisgyerek a városon kívül. Pszichológia megváltozott, megváltozott a módszereket és eszközöket, gyermekfelügyelet, úgy, hogy egy külföldi út egy kisgyermek nem tűnik ma valami hihetetlen. Az egyetlen dolog, ami úgy tűnik problematikusnak idején felkészülés egy ilyen utazás -, hogy hogyan lehet a gyermek útlevele.Útlevél egy gyermek egy év alatti, 1, 2, 3 év

Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek

Kétféle útlevelek, és a biometrikus rendes. Az útlevél az új modell a gyermek (biometrikus) szerelt speciális chip adatokat a tulajdonos. Előnyök, ha utazik, hogy egy idegen országban nem rendelkezik egyedi biometrikus útlevél, mint a vízumrendszer az országok többségében még nem törölték. De, mint mindig mind az öt érvényességi biometrikus útlevél tíz évig. Útlevél egy gyermek egy év alatt jobb, hogy egy szabályos, mivel a megjelenése gyermekek nagyon gyorsan változik, és a határ idővel problémákat okozhat. De egy útlevél a gyermek 3 éves már lehetséges, hogy egy biometrikus, bár a veszély, hogy a 13 éves kamasz nem ismeri fel a határőr a fotójához a három éves kora is léteznek.

Az űrlap az útlevél a gyermek 1 éves, újszülött vagy egy idősebb gyermek egyáltalán nincs különbség a kettő között, hogy ugyanaz a megjelenése, mint az útlevél a felnőttek számára. Most az a kérdés, hogyan lehet egy útlevelet, hogy a gyermek és milyen dokumentumokat kell ehhez. Listája szükséges értékpapír a következő:

  • - egy speciális kérdőívet az útlevél egy gyermek, jelezve a személyes adatok és a személyes adatok apukák, anyja vagy gondviselője;
  • - egy másolatot az eredeti, és arról, hogy a tanúsítvány születtek;
  • - ha a gyermek igazolást nem kap állampolgárságot, továbbá egy olyan speciális betét erről a lehetőségről;
  • - az eredeti szülő útlevél, egy példányt, vagy egy külföldi útlevél, egy példányát a gyám;
  • - négy fényképeket az útlevelet a gyermek, kívánatos színû készült matt fotópapírra, a mérete legyen 3,5-4,5 centiméter;
  • - nyugtát jelzi, hogy a különleges adót fizetett;
  • - kérelem útlevél a gyermek számára.

Tehát meg kell érteni a gyermek útlevelét, most az a kérdés merül fel, ahol mintát venni formák és hol kell menni regisztrálni. Útlevelek már két minisztérium - a belső és a külügy. De a Külügyminisztérium teszi útlevél csak azoknak, akik kívül vannak az országban. A többi állam polgárai dokumentumok útlevél a gyermek kell ellátni, hogy a Szövetségi Migrációs Szolgálat (FMS), amely alá van rendelve a Belügyminisztérium. Megtalálható minden régióban. A gyermek nem kell regisztrálni az azonos környéken, mint a szülő pályáznak.Az alkalmazottak a Szövetségi Migrációs Szolgálat köteles azt sugallják, hogy a gyermek megfelelően állít ki útlevelet, kérelmet, illetve példákat a kérelmet. Ha azt szeretnénk, hogy előre kidolgozzák, majd alkalmazni útlevelet a gyermek és a kérdőív írhat otthon letöltésével az űrlapot a honlapon és a minta az adott szolgáltatást. Tervezd meg az útlevelet a gyermek, hanem a kínálat dokumentumok, néha vállalja a közvetítő cégek. De a szülők még meg kell tennie, hogy töltsenek ki egy kérdőívet, és írja be az alkalmazásokat.

Sokan kíváncsiak, hogyan kell egy fényképet a gyermek az útlevélben. Most a legtöbb család egy nagyon jó kamera, így a szülők inkább, hogy egy fénykép a ház. De a dokumentumok elkészítése jobb kapcsolat a szalon, mert a követelményeket a fényképet eltérő lehet az utastérben tudják a legjobban, hogyan kell egy fényképet a gyermek az útlevélben helyes.

Egy másik kérdés, ami érinti a szülők, amikor elkezd csinálni útlevél újszülöttre. Szerint a törvény, minden állampolgár jogosult arra, útlevél, amint megszületett. Ezért egy útlevél egy gyermek akár egy évig, akkor lehet kezdeni, hogy ezt követően a kórházból való kikerülés és a tanúsítvány megszerzéséhez a megfelelő nemzeti hatóság születése. Egy sor dokumentumot kell gyűjteni ugyanaz, mint az útlevél, a gyermek 2 éves vagy bármely más korban.

Útlevél egy gyermek külföldre utazó szabályok

A szülőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy az útlevél nem teszi lehetővé a gyermek minden esetben ő utazik egyedül, anélkül, felnőttek. Ha a gyerek megy valahol az országon kívül a rokonok, barátok, részeként a gyermekek utazási csoport, az apja vagy az anyja írásban kell engedélyt utazni, és hogy biztosítsa őt a közjegyző. Az engedélyben meg kell jelölni a családi és utónevét a felnőtt, aki elkíséri a gyermeket az utazás ideje alatt, vagy az adat csapat vezetője. Is jelzik dátumokat, indulás időpontja és visszaút dátumát.

Ha a gyermek külföldre utazik egy szülő, az engedélyt a másik szülő nem szükséges. De nem lehet probléma a törvény a külföldi állam. Amikor a szülők szolgált a konzulátus az útlevél egy gyermek egy év alatti, vagy idősebb munkavállalók, annak érdekében, hogy szállít a vízum, megkövetelheti engedélyt a másik szülő, hogy nem ellenzi a gyermek külföldi utazása. Ha kiadod több schengeni vízum az útlevélben a gyermek számára, 1 éves lesz elérhető vagy több érték nem lényeges, akkor hitelesített engedélyt írásban kell mindkét szülő, előnyösen megjelölésével az adatok bármely két szülő és egy gyermek tervezésekor utazás.

Elutazik, kívánatos, hogy az útlevelét, és nem csak a gyermek, hanem a papír a születés, ez különösen akkor szükséges, ha az ő neve és vezetékneve nem ugyanaz anya. Ez az egyetlen módja annak, hogy bizonyítani a határőrök, hogy a gyermek a tiéd. A régi útlevél volt lehetősége, hogy adja meg a gyermek, de a jobb elhagyni nem ad, de csak megerősíti a szülők jogait. Ha a gyermek van rögzítve egy dokumentumot, az igazolás nem szükséges, hogy, szükség van, hogy csak az útlevelet a gyermek számára.