Vélemények, „Kurszk Regional Hospital”, ahol a Kurszk

Származott Zheleznogorsk, hogy konzultáljon egy traumatológus Mishustinoy Natale Nikolaevnae, 8 állok sorban, sokan vettek ki viszont rájöttem egy ismerős, így én kerültem sorra csak a harmadik órájában a nap! Megy a vizsgálat, elkezdte mondani a problémát, az orvos nulla érzelem, ült az írás, amit pisyulki nem figyel rám egyáltalán, a végén ki. [Leírás]

Előnyök: nincs
Hátrányok: durvaság, felelőtlenség, brutalitás

Ma szembe valamiféle kecske ült a fehér köpenyes a staffroom és neighing, mint a lovak, a 80letnyuyu nagymama egyszerűen hozta hisztériás vezetett állítólag a konzultáció eltávolítása a gall, és ott a staffroom repült nevetve jöjjön velem a falu ott csak jó sebész akkor prooperipuet, a válasz az, hogy a és így tovább, nem fog menni, csak rettenetes és mindent. Bármelyik percben. [Leírás]

Azt akarom mondani, hogy több mint 50% -át orvosok KOKB munka magánklinikák, KOKB birtokukban miatt szolgálati idő és az orvosi igazolásokat. Magánkóráhazakban a tapasztalat nem. Annak érdekében, hogy minden előnye, hogy kapsz a magánklinikák - teljes mértékben függ a betegek száma és a fizetések. Rossz hozzáállás a KOKB is előfordulhat, mivel súlyos torlódás kórházak, és a legjobb felvételeket a területen.

Előnyök: a személyzet
Hátrányok: queue

Szeretném kifejezni hálámat a legjobb orvos Kurszk Regional Hospital, főosztályvezető coloproctological Shuklina Vladimir Borisovich segítséget és figyelmet. Ez egy csodálatos orvos, egy nagyon kedves és szimpatikus ember. Isten áldjon, Vladimir Borisovich, egészséget, boldogságot és a szakmai siker.

Szeretném kifejezni határtalan hálámat coloproctological osztályvezető Shuklinu Vladimiru Borisovichu-sebész nagy bukvy.Ogromnoe köszönjük ügyes kézzel. A mélyen meghajolt az Ön számára.